LIFESTYLE

E oficial! Reghecampf a depus actele de divorț, Prodanca a reacționat: ”Lăsăm legea să-și spună cuvântul!”

Târziu, în noapte, după o zi de foc, cu dezvăluiri despre o posibilă sarcină a actualei iubite, Laurențiu Reghecampf a ieșit și a risipit orice dubiu în ceea ce privește finalul căsniciei de 15 ani pe care o avea cu Anamaria Prodan, mama fiului său cel mic.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Am depus actele de divorț, la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată”, a spus Reghecampf, potrivit cancan.ro.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Anamaria își ia avocat celebru

Inițial, în postările de pe Instagram, Anamaria Prodan a menținut aceeași linie din ultima vreme. Negarea evidenței, de data aceasta fiind vorba chiar de anunțul divorțului, făcut oficial chiar de soțul ei. A urmat o așa-zisă postare dură a fiului lor cel mic, în care acesta spunea că tatăl lui ”a murit” pentru el, în timp Prodanca a ripostat, în stilu-i caracteristic.

Dar într-un final, fiica regretatei artiste Ionela Prodan a început să lase garda jos. Mai întâi a admis că are deja un avocat celebru, cel care s-a ocupat de divorțul lui Michael Jordan în America.

Astăzi, a venit în sfârșit și prima reacție oficială a Anamariei. „El este tatăl copilului meu, niciodată nu o să vorbesc urât de el. Poate de-a lungul vieții am făcut niște greșeli, dar promit că am să le repar. Am să lupt că toți copiii mei să nu se împiedice de asta. Lăsăm legea să își spună cuvântul.

Și noi aflăm lucruri din presă! Nu știm exact adevărul. Dacă ar fi să o iau de la capăt, aș face la fel. Nimeni nu se poate gândi că cineva poate să îți facă rău. O să văd cum stau lucrurile și voi da o declarație oficială.

Întotdeauna mi-am apărat familia cu prețul prieteniilor distruse. Am văzut și noi declarația din presă, mi-a citit-o cineva. Nimeni din familie nu știe adevărul. Cel mic suferă cel mai tare, că nu prea își vede tatăl”, a spus Anamaria Prodan, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Comentarii: