LIFESTYLE

E șef în bucătărie: de la fileu la… file

8 luni l-a ținut pandemia pe Ovidiu Ionescu departe de România! Sportivul a stat câteva zile în țară unde și-a apărat pentru al șaptelea an consecutiv titlul de campion național în proba de simplu masculin.

„Vorbeam cu părinții mei, cu logodnica mea, le-am spus că mă simt foarte stingher, nu știam în aeroport cu check-inul, ce trebuie să fac”, mărturisește Ovidiu Ionescu.

Pandemia l-a făcut pe multiplul campion național și european să descopere la el lucruri pe care înainte nu le putea face atât de mult cum și-ar fi dorit.

„Am văzut că pot sta și liniștit. Să nu călătoresc zilnic. Îmi place să mă trezesc, să mă uit la un film să stau cu logodnica mea, să gătim”, povestește Ovidiu.

În ultimul an, campionul României la tenis de masă îi face concurență iubitei la cratiță. „Îmi place foarte mult să gătesc. Avem 3 cărți de bucate, pe care le folosea logodnica mea. Stând în bucătărie chiar mi-a plăcut mult. Pot să gătesc orice de la vită, carne de porc, de pui, pește, fructe de mare, orice, găsesc o soluție, mă adaptez situație”, se laudă sportivul.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi de neocolit pentru toţi bărbaţii: Ce trebuie să facă dacă vor să aibă succes

„În Germania e lockdown total!”

De 7 ani, Ovidiu evoluează în cel mai tare campionat din Europa, Bundesliga. Viața în Germania în această perioada este total diferită de cea din România.

„Este un lockdown total, norocul nostru este că prima ligă se poate juca, ne putem antrena. Este totul închis în afară de cele esențiale, supermarketuri, farmacii, dar în rest, mall-uri, sala de fitness nici nu mai știu cum arată de 3 luni nu am mai fost”, spune Ovidiu.

Campionul are un mare regret: înainte să înceapă pandemia era la un pas de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo!„Amânarea Jocurilor Olimpice a fost ceva dureros pentru mine. Eram pe val, mă simțeam pregătit”, încheie Ovidiu.

 

 

 

 

 

Comentarii: