FRUMUSETE LIFESTYLE

Ea este cea mai sexy femeie din lume! E vedetă în social-media și a făcut sport de performanță

Jucătoare de golf, Paige Spiranac (29 de ani) a renunțat de curând la cariera de profesionistă, dar mai apare din când în când în partide de amatori. O celebră publicație a desemnat-o pe sportivă drept cea mai sexy femeie din lume.

„Sunt onorată să fiu numită cea mai sexy femeie din lume de către revista Maxim! Când mi s-a spus am întrebat: ‘sunteți siguri?’, pentru că nu îmi venea să cred. Pentru mine să fiu sexy înseamnă încredere și să te simți confortabil în propria piele”, a mărturisit Paige, o adevărată vedetă pe rețelele de socializare.

Paige Spiranac are p comunitate de peste 3 milioane de urmăritori pe Instagram și aproape 4 milioane de urmăritori pe Facebook care o susțin, scrie sportbull.ro.

Acuzată că se folosește de fizicul ei apetisant pentru click-uri, sportiva a anunțat în cadrul unui podcast că nu are de gând să le facă pe plac haterilor.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

„După cum puteți vedea, nu mă deranjează să fiu sexy. Îmi iubesc corpul și este doar o parte din ceea ce sunt. Cred că foarte mulți oameni au fost supărați de asta, mai ales în golf, pentru că sunt foarte conservatori.

Și dacă nu porți guler, oamenii spun: ‘Este striperiță, face filme pentru adulți’. Iar eu sunt: ‘Despre ce naiba vorbim. Este o nenorocită de bluză.

Chiar și în golful pentru juniori am avut avut mereu probleme, deoarece fustele mele erau prea scurte”, a povestit Paige Spiranac, pentru Stripe Show Podcast.

Comentarii: