LIFESTYLE

Tatuajul cu Reghecampf e istorie, Prodanca l-a transformat în vultur

Laurențiu Reghecampf a lăsat să se înțeleagă la Denise Rifai în emisiune, la Kanald, că soția sa l-ar fi tradus cu Dan Alexa. Iar Anamaria Prodan a luat foc instantaneu. I-a aruncat replici veninoase, l-a făcut praf, l-a amenințat cu judecata, dar tot nu s-a simțit răcorită.

Prodanca și-a amintit de soarele de pe umărul ei care a cam apus, așa că a decis șteargă desenul cu chipul antrenorului.
”La ce se întâmplă, la cât am mers prin țara asta și la felul în care râde lumea de el, crede-mă, săptămâna viitoare îmi fac un mare trandafir, frumos, pe fața lui”, a declarat atunci Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Dar timpul a trecut și Anamaria Prodan n-a mai dat vreun semn că se va ocupa de asta. Până zilele acestea, când, aflată în vacanță în Turcia, alături de fiica ei Sarah, Ana a publicat o fotografie cu noul său tatuaj.
Impresarul a acoperit fața încă soțului ei cu un vultur imens pe spate. Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț

Laurențiu Reghecampf, după 15 ani de mariaj. Laurențiu a fost cel care a introdus acțiunea după ce a anunțat despărțirea în toamna anului trecut. Antrenorul este deja tatăl unui bebeluș născut de actuala parteneră cu care s-ar fi mutat într-o casă din Brănești, aproape de București, conform sportbull.ro.

Comentarii: