HOROSCOP

HOROSCOP 20 iunie 2022

Berbec Ai de gând să cobori din trenul aflat în mișcare, dar evaluează bine distanța înainte și apoi sari! Nu forța lucrurile, totul va veni de la sine, fii tu însuți! Pe planul social vei străluci, vei câștiga încrederea celor din jur pe care îi vei ajuta să-şi vindece sufletul.

Taur
Gândește-te mai mult la tine. Nu rata plimbările în natură, serile petrecute în sânul familiei. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, vei câştiga multe puncte forte cu frumusețea ta. Ai grijă la cheltuieli azi, pentru că îți poți depăși cu mult bugetul.

Gemeni
Ești atât de bun ca orator, încât ai putea convinge şi pereții care te ascultă. Fii însă prudent, prea mult spirit de comunicare nu este bun! Ai găsit sufletul-pereche, îţi declari loialitatea, iubirea eternă, juri că dragostea ta e pentru totdeauna! De ce nu?

Rac
Nu funcționează toată lumea ca tine, fii tolerant! Unii se mai învârt în jurul cozii, respectă-le punctul de vedere! Încrederea nu exclude controlul și ar trebui să știi ce să aștepți de la alții. Astăzi nu ai nimic pe ordinea de zi; ia-ţi o zi de vacanță.

CITEȘTE ȘI: Cum TE MINTE, în funcţie de zodie

Leu
Poţi avea o propunere reală pentru o asociere pe termen lung. Vei avea oportunităţi de a-ţi demonstra abilitățile de negociere. Ești asaltat de invitații una și una, de nu știi cum să faci să le onorezi pe toate.

Fecioară
Negocierile îţi vor aduce contracte interesante, care îţi vor creşte considerabil veniturile. Micile certuri cu partenerul tău sunt constructive, iar logica ta de fier îţi va permite să treci peste anumite detalii negative.

Balanţă
Din punctul de vedere financiar stai mult mai bine, este momentul oportun să construiești relaţii noi. Relevanța ideilor tale va fi recunoscută de toţi cei din jur. Exprimă-te fără să afişezi măști inutile, căci fluxul de mesaje transmise ajunge acolo unde ţinteşti.

Scorpion
Eşti într-o relaţie strânsă cu pământul, cu natura, cu animalele, buna dispoziţie nu te părăseşte nicio clipă. Prietenii şi familia te susţin necondiționat. Ai pârghiile necesare pentru a dirija discuţiile şi negocierile în direcția pe care ţi-o doreşti.

CITEȘTE ȘI: DE CE oamenii se simt INTIMIDAȚI în preajma ta, în funcție de zodie

Săgetător
Vei fi încurajat de şefi în orice decizie vei lua. Vei fi invidiat de colegi pentru dinamismul tău, iar eforturile tale în crearea unui nou stil de viață vor da roade. Eşti mulțumit de acțiunile tale, dar din punctul de vedere financiar încă nu eşti bine.

Capricorn
Ai o formă fizică de zile mari, te dedici sportului. E momentul perfect pentru a încheia o tranzacție de cumpărare sau vânzare, sigur vei ieşi cu profit! Simți că e momentul ca munca ta să fie răsplătită, așa că nu te sfii să ceri acest lucru.

Vărsător
Vei acţiona din perspectiva interesului celor din jur, mai puţin al tău, şi vei taxat, căci interesele tale personale vor fi lezate. Partenerul îţi face deja multe concesii, este timpul să-i demonstrezi cât ţii la el, nu vei regreta!

Peşti
Trebuie să-ţi stabilești un stil de viaţă care să-ţi dozeze ideal energia. Se anunţă câştiguri pe planul financiar, rezultate în urma unei moșteniri, a negocierii unui litigiu. Dacă ai în vedere un acord imobiliar, acum este momentul să semnezi actele.

 

 

 

 

 

Comentarii: