LIFESTYLE

Eba s-a despărțit și de tatăl fiicei cele mici? Cu cine a rămas fetița și care a fost primul semn că Elena Băsescu nu mai e cu ”Tomată”

Mezina lui Traian Băsescu pare să aibă numai ghinion în dragoste. Wowbiz.ro anunță că Elena Băsescu s-ar fi despărțit de iubitul ei mai tânăr cu 11 ani, Cătălin Gheorghe, cunoscut drept „Tomată”. După doar doi ani de relație și-ar fi spus deja adio de o lună, iar cârcotașii au început să speculeze asta încă de acum două săptămâni.

Primul semn că nu mai sunt împreună ar fi fost faptul că la botezul fetiței Elenei Udrea, fiica lui Train Băsescu a venit singură. Elena Băsescu și Cătălin „Tomată” ar fi încercat să păstreze totul ”în casă”,  potrivit wowbiz.ro. Au căzut de comun acord să nu transforme problemele personale într-un circ și să spele rufele în familie,

EBa și Cătălin Gheorghe au împreună un copil. Anastasia a venit pe lume acum un an și ar fi rămas în grija mamei, după despărâțire. Elena Băsescu mai are doi copii, pe Sofia Anais (4 ani) și Traian Jr. (3 ani), din relația cu fostul soț, Bogdan Ionescu.

Elena Băsescu s-a separat de Bogdan Ionescu, primul ei soț, în toamna anului 2016. După divorț, fiica cea mică a fostului președinte s-a mutat alături de cei doi copii, Sofia Anais și Traian Junior, într-un apartament, până să îl cunoască pe Cătălin „Tomată”.

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Eba îi făcea reclamă la afaceri

Deși între ei era o diferență de 11 ani,  EBa şi Cătălin Gheorghe au început o poveste de dragoste în vara anului 2017. Ambițios, Cătălin a încercat să se descurce singur și să nu apeleze la părinţii săi, care au o situaţie financiară foarte bună. Și-a deschis pizzerie şi shaormerie, care i-au mers bine. De fapt, de acolo i se trage și porecla de  „Tomată”, după celebra pizzerie din străinătate, „Tomato”.

Tânărul mai are un pub pe Calea Victoriei, căruia Elena Băsescu i-a făcut non-stop reclamă pe Instagram și pe toate rețelele sociale.

 

Comentarii: