HOROSCOP

Ei sunt cei mai râvniţi bărbaţi: Femeile sunt în căutarea lor

Foto: Pinterest.com

E cert! Ei sunt cei mai râvniţi şi doriţi bărbaţi. Femeile îi caută cu prioritate. Acestea sunt cele trei zodii de bărbaţi care îşi dau şi sufletul pentru femeia pe care o iubesc.

Unii bărbaţi ştiu atât de frumos să îşi exprime sentimentele încât e imposibil să nu te îndrăgosteşti de ei. Sunt romantici, sunt drăgăstoşi şi iubesc cu atâta patos încât ar fi capabili să-şi dea şi viaţă pentru femeia din viaţă lor. Aceşti bărbaţi speciali sunt născuţi în 3 zodii:

Berbec

Berbecul e un tip de modă veche, cu valori tradiţionale, care deşi afişează o imagine de sex-simbol, în realitate este un om de casă, care doreşte să-şi trăiască viaţă alături de o singură persoană. E generos cu dragostea lor şi ar face orice atunci când găseşte o persoană care să merite tot ce are de oferit, conform ele.ro. Dacă în mod normal Berbecul e egocentrist şi nepoliticos, când se îndrăgosteşte lucrurile se schimbă radical. Iniţial îşi ţine pasiunile mascate atent, apoi îşi pune la bătaie toată dragostea, înţelegerea şi loialitatea.

Dieta cu BORȘ. Detox și slăbire, în același timp

Alimentele care-ţi potolesc pofta de dulce atunci când vrei să renunți la zahăr

Cât de NOCIVĂ este CEARA folosită la conservarea fructelor din comerţ

Peşti

Bărbatul Peşti este gata să sacrifice totul pentru aleasă să. Îşi manifestă sentimentele cu deschidere, dar îi place la rândul sau să fie răsfăţat şi să i se arate dragostea. Femeia care îi este alături se va bucură de sprijin necondiţionat, va avea alături un partener de încredere, un familist gata să ofere totul pentru partenera să, de la condiţii de trăi excelente, până la loialitate dusă la extrem.Dragostea lui este eternă, iar devotamentul şi mai puternic.

Balanţă

Bărbatul Balanţă este un romantic înnăscut, din comportamentul căruia gesturile de afecţiune sunt nelipsite. Se naşte cu dorinţa de a iubi şi e gata să facă ocolul lumii oricând pentru a o face fericită pe norocoasă care i-a picat cu tronc. El va lucra în permanentă în echipa, cu toate acestea va caută să ducă el tot greul casei, pentru a-şi scuti partenera de orice efort. Face planuri măreţe de viitor şi e în stare să o idolatrizeze pe cea care rămâne alături de el.

Comentarii: