LIFESTYLE

El e actorul și regizorul din ring!

Perioada pandemiei l-a inspirat pe Cristian Filip, unul dintre componenții lotului național de box. Sportivul a lansat astăzi un clip motivațional despre cum să îți învingi frica, iar adversarii în ring îi sunt Benny Adegbuyi și colegul de la lot, Andrei Arădoaie. 

Cristian Filip nu a stat degeaba în lunile în care nu a putut participa la concursuri din cauza pandemiei de Coronavirus. Perioada dificilă prin care întreaga planetă trece, l-a inspirat pe pugilist, care lansează astăzi un clip motivațional despre cum să-ți învingi frica.

„Happy new fear este un discurs motivațional despre frică, despre cum mă raportez eu la ea și despre cât de ușor putem transforma frica în ceva productiv dacă schimbăm puțin perspectiva”, a mărturisit Cristian Filip.

CITEȘTE ȘI: 9.000 EURO! Atât câștigă un cuplu pentru o poză postată pe Instagram

Benny și Andrei Arădoaie îi sunt adversari în ring

Adversarii lui Filip din filmuleț sunt Benny Adegbuyi, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, care îi este de multe ori sparring partner la antrenamente, și colegul de la lot, Andrei Arădoaie.

„Cred că e în ADN-ul nostru să ne depășim fricile doar luptând și tocmai despre asta este mesajul clipului”, a comentat luptătorul de kickboxing.

Benny așteaptă să pună în practică mesajul din clip, la marele meci, cu Badr Hari, din Gala Glory, amânat pentru a treia oară pentru 19 decembrie.

„Sper să fie de data aceasta. A fost amânat deja de două ori, o dată din cauza pandemiei, o dată din cauza lui, pentru că a contactat acest virus, sper să fie ultima dată pentru că m-am săturat să aștept și vreau să îmi înfrâng frica”, a spus Benny.

 

 

 

 

 

Comentarii: