LIFESTYLE

9.000 EURO! Atât câștigă un cuplu pentru o poză postată pe Instagram

 

Cum ar fi să călătoriți în jurul lumii și să primiți și bani pentru asta? Ei, bine, se poate! Doi tineri își trăiesc visul de a călători în jurul lumii și, mai mult de atât, de a primi bani pentru asta. Pentru o poză publicată pe Instagram câștigă până la 9.000 de dolari.

Jack Morris și Lauren Bullen în vârstă de 26, respectiv 23 de ani au împreună peste 3 milioane de urmăritori pe rețeaua de socializare Instagram.

Ei primesc îndeajuns de mulți bani de la diferite branduri, dar și de la agenții de turism pentru a-și planifica tot mai multe călătorii.

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on


Tânărul este din Manchester și a curățat covoare timp de cinci ani înainte să devină faimos pe Instagram, iar Lauren, din Australia, este fotograf autodidact, relatează Bored Panda conform digi24.ro

Adevărul despre dependența de sex. Dezvăluirile experților

Totul despre SEX-APPEAL și cum poți să fii SEXY

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on


Ei s-au cunoscut în Fiji în urmă cu un an, iar la scurt timp s-au mutat împreună în Bali. Nu stau foarte mult timp acasă, întrucât călătoresc către o țară nouă, cel puțin o dată pe lună.

Cele mai frumoase modele de ROCHII ale PRIMĂVERII 2017

Cum RECUNOȘTI o geantă CONTRAFĂCUTĂ

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on


Ei singuri își fac pozele, folosind trepied și timer prin telecomandă. Tinerii acordă, de asemenea, o foarte mare atenție la cum editează pozele și încearcă, de cele mai multe ori, să se fotografieze când soarele apune. Cei doi consideră că acea perioadă a zilei este cea mai bună datorită luminii.

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on

2 Condimente pentru SCĂDEREA glicemiei

Adormi greu? Te trezești noaptea? Iată la ce boli GRAVE ești expus/ STUDIU

Stai mult la CALCULATOR? Iată ce posturi trebuie să eviți!

Într-un interviu acordat recent, Jack a declarat că se simte foarte norocos că face ce îl pasioneză și este și plătit pentru asta.„Este un vis împlinit”.

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on

SURPRINZĂTOR! Vârsta la care femeile sunt cu adevărat ATRĂGĂTOARE pentru bărbaţi

De ce FEMEILE trăiesc mai mult decât BĂRBAȚII?

Cele mai NEINSPIRATE replici spuse în dormitor

Comentarii: