LIFESTYLE

El e omul de fier: de șase ani e neînvins în ring!

Are 23 de ani și de șase nu îl mai învinge nimeni în țară la categoria 81 kg. Pugilistul Andrei Arădoaie și-a trecut în palmares un nou titlu național și abia așteaptă să ajungă la Jocurile Olimpice.

Cristian Filip a făcut și el spectacol în ring și a devenit campion național la categoria 91 kg. Cei doi boxeri fac parte din lotul care va reprezenta România la turneul preolimpic de la Londra, din martie.

„De când am trecut la seniori, am bătut pe toată lumea, nu mă las învins. În țară mă mai bat doar antrenorul și tata, în rest nimeni”, spune Andrei Arădoaie, campion european U22 la box.

„E al 10-lea titlu național și al treilea la seniori. Sper să obțin și în afară, nu doar în țară. Podiumul național nu mă mai mulțumește în ultima vreme”, spune şi Cristian Filip, şi el component al lotului național de box.

Citeşte şi: Top MINCIUNI pe care femeile le spun barbatilor

Revederea cu rudele, la Tokyo

Campionul Andrei Arădoaie nu concepe să nu prindă un bilet spre Jocurile Olimpice din Japonia, de la vară. Şi are un motiv în plus să se califice la olimpiada care se va desfăşura la Tokyo.

„Mă așteaptă verișoara mea acolo, stă în Tokyo, la cinci minute de satul olimpic. Și pentru asta trebuie să mă calific, ea a venit mai rar acasă și acum este rândul meu să o vizitez”, mărtuiseşte pugilistul.

Comentarii: