LIFESTYLE

Vedetă prinsă în Italia de isteria coronavirus. Adelina Pestriţu s-a dus pentru Săptămâna Modei la Milano, dar stă în hotel cu masca pe faţă

E prăpăd în Italia acolo unde s-a închis festivalul de la Venezia, s-a anulat Săptămâna Modei de la Milano, iar meciurile din Serie A din etapa care urmează au fost amânate.

Cea mai cunoscută „influencer-iţă” din România, Adelina Pestrițu, a avut ghinionul să fie invitată la Săptămâna Modei şi s-a trezit în mijlocul isteriei provocate de coronavirus, mai ales în zona Lombardia, adică acolo unde este ea.

Vedeta este disperată, după ce în Italia s-au înregistrat mai multe cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus, şi a anunţat pe Instagram că este speriată.

E destul de ciudată atmosfera aici, mai ales că au fost confirmate multe cazuri și au fost și morți, din păcate. Tocmai de aceea ne este și nouă teamă’, a transmis Adelina Pestrițu într-un mesaj video pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

O aşteaptă carantina în ţară

Adelina Pestriţu, mama unui bebeluş, se roagă să nu aibă probleme de sănătate şi a mărturisit că se va întoarce în România în zilele care urmează. Până atunci, ţine cont cu stricteţe de toate recomandările care s-au făcut. A şi urcat pe Instagram o poză în care poartă mască de protecție. Fosta prezentatoare TV este însă extrem de panicată.

Sunt la hotel, am ieșit doar să mâncăm pentru vrem să ne ferim de tot ce s-ar putea întâmpla rău’, a mai spus vedeta, care la întoarcerea în țară, va trece printr-un proces riguros de verificări la aeroport. Ministrul Sănătății a anunțat că persoanele care se întorc de pe teritoriul Italiei vor sta 14 zile în carantină.


Comentarii: