LIFESTYLE

El e puștiul care construiește mașina viitorului!

Kartingul electric și invențiile merg mână în mână! Asta ne arată Tudor Duculescu, un pilot de karting electric, care la 10 ani nu se plictisește. Atunci când nu e la școală, antrenamente și la competiții, copilul face…invenții. Are peste 200 la activ!

„Fac invenții cu roți sau ventilatoare, mașini care scot sunete. Și am primit un set de electronică de la antrenorul meu și lucrez cu el”, povestește Tudor Duculescu.

 „Am desfăcut o mașină și am făcut o invenție din ea. Am adunat câteva motoare de la alte mașini și am făcut un electromotor și motorul adevărat. Am pus niște creioane în loc de pistoane și s-a mișcat ca motorul unei mașini”, explică micul pilot.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Tractorul construit de el prinde 50 km la oră

Tudor are planuri mari! Lucrează la mașina viitorului pe care vrea ca atunci când va fi mare să o conducă! „O fac pe curent, ca sistem de dronă și elicele le pun sub un capac, să fie descoperite doar o parte din ele, să poată să dea aerul afară”, mărturisește inventivul pilot.

Până atunci, construiește tractoare care prin 50 de kilometri la oră. „Acesta este un prototip pe care voi face un tractor de modă nouă”, anunță Tudor.

Comentarii: