LIFESTYLE

Vica Blochina s-a enervat: ”Am o datorie, dar nu sunt aruncată în stradă. Am bani, plătesc când vreau!”

Ei bine, tocmai asta era dilema: să-și facă ziua pe lux și opulență, cu cheltuieli de mii de euro, și să nu aibă bani de întreținere? Cam asta s-a întrebat cu siguranță tot românul care a citit că Vica Blochina se află pe punctul de a fi evacuată din apartamentul de jumătate de milion de euro pe care Victor Pițurcă i l-a făcut cadou în urmă cu 14 ani.

Practic, peste tot, toate ziarele sunt împânzite de știrea cum că locuința va fi scoasă la licitație pe 14 septembrie.
Că Vica Blochina are mereu discuții cu administrația din cauza datoriilor imense la întreținere, din doi în doi ani, nu mai e o noutate. Ba că a uitat, a zis o dată, ba că nu a avut când din cauza programului, altădată, cert e că nimeni nu a înțeles.

Și nimeni nu înțelege cum o vedetă care practic se scaldă în lux, așa cum se laudă Vica, să ajungă să acumuleze la întreținere datorii în valoare de 13.409,35 lei (aproximativ 2.680 de euro).

Practic, începând cu 2007, Vica stă numai în procese cu asociația de proprietari, care a obținut deja 3 sentințe civile de executare silită. Un al patrulea proces de acest fel este în plină desfășurare în acest moment.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Vica aduce lămuriri

Fosta amantă a lui Pițurcă a ieșit până la urmă și a spus varianta ei, vis-a-vis de întreaga situație. “E prima dată în viața mea când ripostez. Mie nu-mi place să mă cert. Nu mă interesează ce se scrie. Toată lumea m-a sunat disperată să mă întrebe dacă sunt dată în stradă? E imposibil să se întâmple așa ceva.

Eu nu sunt dată afară din stradă, pentru ce datorie? 135 de milioane? Apartamentul meu costă jumătate de milion de euro. Atunci să-mi vândă apartamentul și să-mi dea jumătate din bani”, a spus Vica, la Kanal D.

“Acest apartament s-a cumpărat în 2007, cu o datorie de la firma care a construit blocul. La un moment dat a venit administrația să-mi spună că am penalități de dinainte de a cumpăra apartamentul în valoare de 10.000 de euro.

Nu sunt singura în situația respectivă. Eu am încercat să discut cu ei. Am zis punem punct datoriei, dar să mă lăsați să vă plătesc în tranșe. Mi-au spus că nu se poate! Eu dacă plătesc lunar o sută de milioane, bat pasul pe loc pentru că penalitățile vin încontinuu, mai mari. Întreținerea e de 1.000 – 1.500 de euro lunar.

Firma care a fost înainte a furat tot bugetul blocului și a fugit cu banii. Eu m-am certat cu ei și le-am zis să mă dea în judecată! Eu mă cert cu ei din 2009! Dacă eu consider ca trebuie sa plătesc, plătesc. Poate vreau sa plătesc datoria pe 13. Am încercat să mă înțeleg cu ei și prin intermediul avocaților. Am o datorie, dar nu sunt aruncată în stradă!

Eu nu sunt îngrijorată! O dată la doi ani, ei țipă după bani. În momentul acesta datoria este de 3.000 de euro. Și anul trecut am mai dat 3.000 de euro și m-am trezit cu alt proces. Eu plătesc penalități peste penalități.

Plătesc în gol practic! O să plătesc săptămâna asta și imediat o să primesc o altă citație pentru alți bani! Eu am bani. Mi-am făcut ziua de naștere. M-a costat niște mii de euro. Cum n-am bani?“, a declarat Vica, la “Teo Show”.

Comentarii: