LIFESTYLE

Eliza Samara este înnebunită după tenis de masă și după …mersul la cumpărături! Şapte titluri europene, șapte ore la shopping!

Șapte titluri europene are în palmares Eliza Samara, obținute în probele de simplu, dublu și cu echipa. Tot de cifra șapte se leagă și recordul său în materie de cumpărături, cea de-a doua mare pasiune a Elizei.

As sta și o zi întreagă și apoi m-aș întoarce să fac din nou cumpărături. Îmi place să-mi cumpăr de toate. Mă premiez zilnic. Am un record, am stat 7 ore într-un magazin în Dubai. M-a prins ora 1 noaptea în magazin”, mărturiseşte campioana europeană la tenis de masă.

Eliza Samara a început să practice tenisul de masă la vârsta de 5 ani. De acest sport se leagă și cel mai frumos cadou primit în copilărie. „În copilărie, orice acadea, orice dulce era bine primit. Am primit de Moș Nicolae o paletă, aveam vreo 7-8 ani, țin minte că era de plastic, m-am bucurat foarte mult”, povesteşte Elizabeta Samara.

Citeşte şi: Sindromul bradului de Crăciun: BOALA CIUDATĂ care afectează din ce în ce mai mulți oameni

Biletul de Tokyo, cel mai frumos cadou

Eliza Samara și echipa națională de tenis de masă vor lupta, la începutul anului viitor, pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Samara ar bifa la Tokyo cea de-a patra participare la Jocurile Olimpice, după edițiile Beijing, Londra și Rio.

Nu m-am gândit cum o să mă premiez pentru o calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Calificarea în sine ar însemna o premiere!”, spune Elizabeta Samara, campioană europeană la tenis de masă.

Comentarii: