LIFESTYLE

Eliza Samara, pregătire draconică în Japonia!

Ca să aibă meciuri în picioare, Eliza Samara a zburat pentru două luni în Japonia, unde a participat la mai multe competiții. Din cauza pandemiei, japonezii au reguli stricte.

„ Înainte să plec, mi-am luat viza de la București, după care am așteptat la ei în aeroport permisul de ședere, pentru că fără permis nu ai voie să intri”, a povestit multipla campioană europeană la tenis de masă.

„Am plecat de acasă testată, acolo pe aeroport din nou test, iar la ei în Japonia din 5 în 5 zile, testată. Indiferent că ieșeam sau nu din cameră, eram testată.

Într-un fel e mai bine pentru că știam că sunt ok”, a mărturisit Eliza Samara, care la finalul anului a revenit în țară, unde a stat doar câteva zile, apoi s-a întors.

Doar că Japonia a intrat iar în stare de urgență. „Am stat două săptămâni în carantină. Nu aveam voie să mâncăm cu echipa, doar separat sau la pachet.

Am avut voie să ies la magazinul de lângă mine și să alerg în jurul hotelului, dar în rest nimic, nu am putut nici să mă antrenez!”, a mai spus sportiva.

CITEȘTE ȘI: Cum îți poți spori vigilența, viteza de luare a deciziilor și capacitatea de memorare?/ STUDIU

Totul pentru medalie la Tokyo

Din aventura niponă, Eliza a luat partea bună. „Mă bucur că am reușit să plec și să joc meciuri și chiar să și câștig împotriva japonezelor care sunt în lotul Japoniei. Îmi dă o motivație și mai mare și îmi zic că mai pot să concurez”, a anunțat Eliza.

Care cu  5 luni înainte de Olimpiadă, este setată pe Tokyo, acolo unde va participa împreună cu echipa națională feminină de tenis de masă.

„Îmi doresc o medalie, obiectivul meu acesta este, medalie de orice culoare,. Pentru asta trebuie să avem două zile foarte bune  și să avem un pic de noroc la sorți”, a încheiat multipla campioană.

 

 

 

 

Comentarii: