LIFESTYLE

Simona Halep a pierdut, dar soțul Serenei se războiește cu Țiriac! L-a jignit pe fostul tenisman

Simona Halep a pierdut astăzi în fața Serenei Williams, care la 39 de ani, a arătat încă o dată că nici kilogramele în plus și nici vârsta nu-i pot știrbi din valoarea demonstrată decenii la rând.

Serena a rămas o forță și a trecut, iată, în semifinalele Australian Open, ceea ce i-a ridicat mingea la fileu soțului ei. Alexis Ohanian a găsit de cuviință, imediat după victoria nevestei, să-l atace pe Ion Țiriac, care spusese că Serena ar trebui să se retragă „la vârsta și greutate pe care le are”, a observat site-ul DigiSport.

„E bine că nimeni nu-l ascultă pe rasistul și sexistul Ion Ţiriac”, a fost mesajul postat de Ohanian, care a adăugat și un emoticon sub formă de clovn înaintea numelui fostului jucător român.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Scrisoarea deschisă a juniorului

Dacă seniorul nu a oferit până la acest moment nicio replică după ce a fost jignit de Ohanian, fiul lui Țiriac, Ion Alexandru, i-a transmis acestuia public următoarele:

„Către soțul doamnei Williams,
Am citit mesajul postat de dumnevoastră pe twitter, cu un mix de neîncredere și dezgust. Numele Țiriac are o tradiție de 70 de ani în lumea sportului și Gentleman-ul la care faceți dumnevoastră referire a scris câteva capitole importante în cartea tenisului mondial, în ultimele decenii.

Acest om bun, fost jucător, antrenor, manager sau organizator de turnee, căruia dumnevoastră îi aruncați cuvinte grele, a fost unul dintre cei mai puternici avocați ai acestui sport și încă este, la vârsta de 82 de ani.

Respectul pe care noi i-l purtăm doamnei Williams este unul imens. Așa și trebuie să fie. Ea va rămâne în istorie drept una dintre cele 20-25 de persoane care au contribuit la dezvoltarea acestui sport. Are o personalitate care deschide uși pentru generațiile mai tinere de atleți, din toate sporturile. Din toate aceste motive, noi îi suntem recunoscători.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Domnule Williams, singurul motiv pentru care voi răspunde mesajului dumnevoastră total deplasat este acela că vorbele sunt ușor interpretate în ziua de azi, prin intermediul multitudinii de platforme existente. Discursul liber nu trebuie să fie greșit înlocuit cu defăimarea gratuită. În umila mea opinie, și voi folosi un citat foarte bine cunoscut „odată cu puterea vin și marile responsabilități”.

Ca soț al doamnei Williams, dumnevoastră nu reprezentați numai propria opinie când vorbiți despre sport, ci și vocea unui simbol. Ar fi o adevărată rușine să periclitați imaginea unei legende, din cauza unor mesaje emoționale postate pe twitter.” a scris Țiriac junior.

Sper ca prin intermediul acestor câtorva propoziții să aduc o urmă de înțelepciune în viitoarele dumnevoastră declarații publice. Poate și ceva respect pentru un om independent, un adevărat iubitor și care a contribuit la ridicarea acestui sport. Felicitări Serenei, o victorie meritată. Să mergi tot înainte și să scrii istorie în cariera ta minunată!”, a scris Alexandru Ion Țiriac.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: