HOROSCOP

HOROSCOP 17 februarie 2021

Berbec Azi e un moment bun pentru a schimba job-ul sau pentru a te angaja pentru prima oară. De asemenea, e o zi potrivită pentru comunicare. Trebuie să fii diplomat și să ai atitudine.

Taur
Cei din jur observă că ești gata să împărtășești informații și ești disponibil să ajuți și să asculți. Comunicarea e cheia, trebuie să fii atent la detalii și la starea pe care ți-o transmit persoanele din jur care te interesează.

Gemeni
Credințele și principiile tale te ajută să te orientezi azi și te susțin să îți alegi alături oameni de care ai nevoie. Aceste lucruri îi dau un alt contur vieții.

Rac
Astrele îți sugerează să renunți la anumite lucruri pentru a face spațiu altora noi. Ai nevoie să te simți împlinit, iar pentru asta nu uita să renunți la ce simți că te ține din loc.

CITEȘTE ȘI: Zodiacul DEFECTELOR. De ce Săgetătorii sunt buni PARLAMENTARI, iar de Gemeni e bine să te FEREȘTI

Leu
Intri în contact cu oameni noi și legi prietenii care te ajută să fii mai vesel. E important să știi ce-ți dorești și să stabilești de la început regulile din relațiile în cauză.

Fecioară
Îți este sugerat să ieși un pic din monotonie, astfel vei putea să intri în contact cu o cunoștință veche sau cu un prieten care a stat până acum la distanță.

Balanță
Un plan legat de o vacanță sau de o călătorie de afaceri îți va aduce multe alte perspective la care nu te-ai gândit până acum. Încerci lucruri noi de care îți era frică până acum.

Scorpion
În ziua de 17 februarie nativii simt că urmează ca ceva măreț să se întâmple în viitorul apropiat. Scorpionii au un simț incredibil pentru viitor. Faceți un progres imens în viața voastră și de aici nu puteți lăsa decât să vă surprindă Universul.

CITEȘTE ȘI: Află ce STIL VESTIMENTAR ți se potrivește în funcție de zodie

Săgetător
Ai parte de unele surprize din partea oamenilor din jurul tău, oameni cărora le-ai fost loial până acum. Respectul pentru tine e ceva indiscutabil. Îl oferi și aștepți ca cei care te au alături să te trateze în același fel, asta te face să rămâi în preajma lor.

Capricorn
Astăzi e o zi bună pentru a te bucura de mai mulți bani. Se anunță o mărire de salariu bine meritată și pe care o așteptai de ceva timp. Trebuie sărbătorit evenimentul.

Vărsător
Vrei să faci câteva schimbări prin casă, așa că găsești în sfârșit momentul benefic pentru a consuma ceva din banii puși deoparte pentru câteva ustensile de bucătărie.

Pești
Trebuie să-ți asumi câteva riscuri. Amintește-ți că atâta timp cât ai liniște în jur, îți va fi mai ușor să iei deciziile bune. Gândește-te în prealabil la ceea ce va urma și bucură-te de momentul acela. Planurile tale dau roade, iar tu te simți din ce în ce mai împlinit.

sursa: www.impact.ro.

 

 

 

 

 

Comentarii: