featured LIFESTYLE

Elon Musk le-a povestit pe Twitter cum a slăbit 10 kilograme! Este o dietă la mare căutare, aflați despre ce este vorba

La 51 de ani, Elon Musk a devenit cel mai bogat om al Planetei. Conform Forbes, Musk ar deține o avere de 250.5 miliarde de dolari, așa că nimeni nu se poate îndoi că omul își permite orice pe această lume.

Mai greu a fost cu slăbitul. Însă Musk l-a ”dovedit” într-un final, după a ales exact ceea ce i se potrivește. Musk a povestit pe Twitter că a reușit să topească 10, iar după ce a pierdut în greutate, se simte mult mai bine și mai sănătos.

„La sfatul unui bun prieten, am urmat postul intermitent și mă simt mult mai sănătos”., a spus Musk
Dar ce este postul intermitent, dieta care a câștigat recent în popularitate? Un nutriționist a dezvăluit secretul din spatele postului intermitent, dacă funcționează cu adevărat și de ce este atât de controversat.

CITEȘTE ȘI: DIETE RAPIDE/ ”Dieta Prințesei”, cea mai cunoscută și eficientă dietă

„Mulți cred că dieta contribuie la longevitate, la o mai bună funcționare a creierului și ajută chiar și la dobândirea unui echilibru emoțional. Unii folosesc dieta pentru a pierde în greutate, dar pentru alții este vorba și despre alte beneficii pe care postul intermitent le are asupra organismului.

Contează tipul de alimente consumate, stilul de viață, activitatea fizică etc. Ceea ce putem concluziona este că sunt necesare dovezi mai solide înainte de a trage orice concluzie în privința acestei diete prin postul intermitent.” a declarat nutriționista Signe Svanfeldt.

 

 

 

 

Comentarii: