LIFESTYLE

Emoţionat: fanii şi colegii de scenă s-au aşezat la cozi ca să doneze sânge pentru Mihai Constantinescu! În ce stare se află acum marele cântăreţ

Este foarte important să salvăm vieţi, nu neapărat că este vorba acum despre Mihai, ci în general”, şi-a început apelul soţia îndrăgitului cantautor. La România TV, Simona Secrier i-a rugat pe oameni să se mobileze şi să doneze sânge, nu doar acum pentru soţul ei, să o facă de câte ori este nevoie şi practic este nevoie mereu.

Şi pentru că Mihai Constantinescu le-a oferit atâtea românilor şi chiar este iubit de milioane de oameni, rugămintea soţiei artistului a ajuns direct la inima lor.

Zeci de donatori s-au adunat până-n ziua la Spitalul Floreasca, dorind să facă acest gest. S-a stat chiar şi la coadă, iar oamenii speră ca datorită lor Mihai Constantinescu să-şi revină.

S-au mobilizat şi artiştii, pentru colegul lor aflat în mare cumpănă. Însă nu toţi au putut să fie donatori. Petre Geambaşu şi soţia lui au ajuns la Floreasca de dimineaţă, însă au fost refuzaţi din cauza vârstei înaintate.

Citeşte şi: BOALA SECOLULUI! Ce trebuie să faci dacă te confrunți cu această afecțiune

Situaţie critică în ultimele zile

Săptămâna trecută, Adrian Daminescu şi Stela Enache vorbeau despre faptul că treptat-treptat, cântăreţul şi-a revenit din coma indusă. Ba chiar şi fosta soţie, Mihaela Constantinescu, le mulţumea celor care s-au rugat, spunând că rugăciunile au ajuns unde trebuia şi că artistul este stabil şi e spre bine.

Dar duminică seara, lucrurile au luat din nou o întorsătură nefastă pentru Mihai Constantinescu. Starea lui s-a agravat brusc, iar surse medicale au susţinut chiar că artistul ar fi suferit o hemoragie cerebrală.

În plus, cântărețul ar avea metastaze în tot corpul său, lucru care îngreunează mult recuperarea acestuia, susţine România TV.

Pe 13 mai, cântăreţul în vârstă de 73 de ani a fost adus de urgenţă la spital, în urma unui stop cardio-respirator, după ce fusese găsit prăbuşit în casă de soţia lui.

Comentarii: