LIFESTYLE

Se pregăteşte creştinarea micului Archie! De ce ar putea lipsi Regina Elisabeta de la marele eveniment

todaysparent.com

Dacă până acum, au adaptat totul la dorinţele lor personale, în ceea ce priveşte ceremonia de creştinare a celui mai mic bebeluş regal, prințul Harry și Meghan Markle vor respecta tradiția regală.

Primul născut al ducilor de Sussex va avea parte luna viitoare de o ceremonie ca la carte, la Capela St. George de la Castelul Windsor, acolo unde părinții băieţelului s-au și cununat anul trecut, în mai.

La slujba de creștinare, Archie va îmbrăca o replică a unei rochii de botez, comandată pentru prima dată de Regina Victoria, la creștinarea primului ei copil, Prințesa Victoria, în 1841.

Nu va purta rochia originală, pe care a îmbrăcat-o la botez chiar şi tatăl lui, prinţul Harry. De altfel, hăinuţa a fost îmbrăcată – ţineţi-vă bine! – deja de 62 de copii până acum, scrie portalul verdict.ro.

Citește și: Cu cine seamănă bebeluşul regal! Prinţul Harry şi ducesa Meghan l-au prezentat lumii pe fiul lor

Naşii lui Archie, încă la „secret”

Deocamdată nu se ştie sau nu s-a anunţat încă cine vor fi naşii copilului lui Meghan şi al lui Harry. Dar e cert că de la marele eveniment nu vor lipsi membrii familiei regale britanice.

Dar se speculează că va exista însă o mare absentă! Regina Elisabeta ar putea lipsi de la botezul strănepotului său, pe motiv de îndatoriri de suverană. Este însă doar o informaţie publicată în tabloidul Mirror, fără a fi confirmată de Casa Regală.

Ceremonia va fi oficiată de către Conducătorul Colegiului de Preoți din Windsor, David Conner și de Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby. Adică cel care a botezat-o pe Meghan Markle, atunci când fosta actriță americană a trecut de la religia protestantă la cea anglicană.

 

sursa: Mirror

Comentarii: