HOROSCOP

HOROSCOP 19 iunie 2019

Berbec

Berbecii, în această zi, îşi vor pune la cale un plan întocmit în urmă cu multă vreme. Asumaţi-vă riscul, mai ales în dragoste, pentru că este o perioadă fructuoasă din punct de vedere sentimental. Ieşiţi, flirtaţi, distraţi-vă şi cunoaşteţi oameni noi. Doar aşa vă veţi oferi o pauză de la stresul cotidian şi în plus, v-aţi putea găsi perechea.

 

Taur

Taurii sunt încurcaţi în gura propriilor gânduri. Înainte de a vă implica în afaceri, încercaţi să gândiţi lucrurile în profunzime, să vă analizaţi şansele de câştig şi paşii pe care urmează să îi faceţi. Cereţi şi acceptaţi sfaturile celor apropiaţi, mai ales dacă vă cunosc destul şi ştiu prin ce treceţi în această perioadă.

 

Gemeni

Gemeni, nu vă asumaţi riscuri suplimentare în această zi. Alegeţi carea uşoară, sigură şi staţi departe de conflicte. Este o perioadă bună în dragoste, dar nu şi în afaceri. Fiţi cu băgare de seamă în privinţa colegilor de serviciu sau a superiorilor. Ar fi o idee înţeleaptă să vă căutaţi bunăstarea în altă parte.

 

Rac

Racii promit să nu mai fie afectaţi în plan emoţional, însă evenimentele curente nu vor fi lipsite de lacrimi. Se prea poate ca emoţia unui spectacol sau a unui anunţ important de familie să vă stârnească, iar fericirea pe care o veţi simţi în interior să se reverse asupra celor din jur. Este o zi bună.

 

Citeşte şi: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

 

Leu

Leul în această zi este predispus unui risc de conflict cu el însuşi. Poate că fobiile din copilărie se vor înrăutăți sau visele care apar dintr-un proiect extrem de ambițios vor apărea din nou. Încercați să scăpați de puterea acestor gânduri care vă macină. De asemenea, există o șansă ca membrii apropiați ai familiei sau un prieten care se confruntă cu o dramă de viață să necesite atenție. La locul de muncă, se recomandă menținerea neutralității în cazul oricăror conflicte.

 

Fecioară

Fecioara nu trebuie să permită invidiei şi orgoliului să îi conducă ziua. Învață să te bucuri de succesul celor dragi. În caz contrar, puteți petrece această zi pe cont propriu. Orice idei care vizează creația sunt binevenite. Ar putea fi util să protejaţi pe cei care sunt mult mai slabi. De exemplu nou-venitul de la locul de muncă ar avea nevoie de ajutor. Cei care intenționează să înceapă o poveste dragoste aventuroasă ar trebui să reflecte încă o dată asupra consecințelor acestui pas.

 

Balanţă

Balanţa astazi îşi poate schimba echilibrul emoţional din cauza unui eveniment minor. Scandalurile, resentimentele și controversele cauzate de lipsa echilibrului emoțional nu sunt excluse. Se recomandă să vă liniştiţi cât mai curând posibil, să acordați atenție lucrurilor și să vă interziceți iritabilitatea. Azi există şi șansa de a vă reface capitalul dintr-o sursă neprevăzută, poate loteria sau ceva neaşteptat. În ceea ce privește sănătatea, se recomandă o atenție sporită.

 

Scorpion

Planurile Scorpionului în această zi se pot schimba de mai multe ori. Cel mai probabil, cineva dintre oamenii apropiați te va afecta. Înainte de a face un compromis, pentru a îndeplini cerințele sau capriciile cuiva, gândiți-vă la consecințele acestui pas. Se recomandă protejarea intereselor în afacerile profesionale. Nu permiteți cuiva necinstit, îndrăzneț și despotic să vă folosească pentru a-şi atinge propriile scopuri. Restul zilei promite să treacă fără probleme.

 

Săgetător

Astăzi, Săgetătorii riscă să uite o promisiune făcută în urmă cu mai mult timp unei persoane foarte dragi. De asemenea, aţi putea să vă reîntoarceţi la un obicei prost, cu care v-aţi luptat cu succes şi la care aţi renunţat de multă vreme. Asta v-ar putea costa pregătirea sportivă. În afaceri, lucrurile nu merg foarte bine aşa că astrele vă recomandă o comunicare mai bună cu managementul.

 

Citeşte şi: Zodiile masculine care fac dragoste ca în filmele pentru adulți / TOP

 

Capricorn

Capricornii emană senzualitate prin toţi porii. Astăzi, v-aţi putea întâlni jumătatea, în cazul în care nu sunteţi implicaţi într-o relaţie. Eliberați-vă dorințele și visele. Există o șansă unică să atrageţi atenția unei persoane care vă atrage de foarte multă vreme. Nu vă lăsaţi intimidaţi, acţionaţi şi veţi trage lozul câştigător.

 

Vărsător

Mediul în care lucrează Vărsătorii poate provoca disconfort. Cel mai probabil, majoritatea momentelor neplăcute vor apărea la locul de muncă. Este posibil să fiți nevoiți să comunicați mai mult cu un coleg pe care l-aţi disprețuit din momentul în care l-aţi cunoscut. În sfera personală, însă, lucrurile merg ca pe roate. Cei care caută iubire adevărată ar putea avea noroc. Există șansa să întâlniţi o persoană împreună cu care veţi construi o relaţie ce poate ajunge la căsătorie.

 

Pești

Astăzi, Peştii pot rata o afacere extrem de profitabilă. Vă place aventura, iar asta v-ar putea deturna atenţia de la o întânire importantă. Luați în considerare această previziune și fiți foarte atent atunci când începeți un nou proiect. În plan personal, totul este încununat de succes. Nu sunt recomandate deplasările lungi, în special pentru cei care nu tolerează căldura sau sunt hipertensivi.

 

sursa: observator.tv

 

 

Comentarii: