LIFESTYLE SANATATE

Eric de Oliveira și-a revenit după sperietura vieții! Ce mesaj a transmis fotbalistul de pe patul de spital!

Cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1 și unul dintre cei mai charismatici fotbaliști care au jucat vreodată în România, Eric de Oliveira a trecut prin momente dramatice aseară când gsp.ro a anunțat că brazilianul a fost dus de urgență la spital.

A căzut din picioare în fața soției, la Mediaș. și a fost dus de urgență cu elicopterul la spitalul din Târgu Mureș, unde a fost stabilizat și supus unei angiografii cu tomografie computerizată.

Verdictul medicilor a fost că Eric a suferit un blocaj renal. ”În acest moment este stabil, se simte foarte bine și dorește să transmită un mesaj. Spune că abia așteptă să mănânce sarmale. Asta a dorit să transmită.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Pacientul este foarte bine în urma acestei intervenții. Este stabil, în regulă. Este cooperant, glumeț, stabil respirator, comunicativ. Chiar foarte comunicativ. Medicul curant va decide ce urmează”, a precizat astăzi, pentru GSP.ro, Mariana Negoiță, purtătoarea de cuvânt a spitalului din Târgu Mureș unde este internat și acum Eric.

Care nu și-a uitat fanii și le-a transmis un mesaj pe rețelele sociale. ”Mulțumesc frumos pentru sutele de mesaje primite. Sunt bine, nu pot vorbi la telefon, dar văd tot sprijinul acordat de familie, prieteni și fani. Sunteți cei mai tari!
P.S. Și aici port brățară, dar nu de căpitan. O să revin mai tare decât înainte, o să vedeți!”, a scris Eric, pe Instagram.

 

 

 

 

Comentarii: