FRUMUSETE LIFESTYLE

Trucuri de frumusețe de la dive! Cum face Ramona Bădescu să aibă un decolteu de adolescentă la 53

Doar să fii prea cârcotaș ca să nu recunoști că la vârsta ei, Ramona Bădescu arată spectaculos de bine. Mai ales că a născut la cinci decenii de viață, iar asta nu e la îndemâna oricărei femei.

E drept că pe Ramona o ajută cu siguranță și gena, însă la fel de adevărat este și faptul că dacă nu ai grijă de ”moștenire” o poți risipi sau distruge.

La 53 de ani, vedeta care în tinerețe a avut Italia la picioare și-a păstrat aceeași siluetă dintotdeauna, are picioare lungi și o piele fină și mătăsoasă, ceea ce uimitor. Mai ales că vârsta își arată colții în special în zona decolteului, doamnele știu.

A știut și Ramona, care s-a îngrijit să-și mențină decolteul strălucitor cu un cocktail minune. N-a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe, dar a decoperit trucuri de frumusețe pe care nu le ține doar pentru ea.

CITEȘTE ȘI: Ingredientul care ARDE caloriile după o masă copioasă. Folosește-l în preparatele tale!

„Am mare grijă în ceea ce privește îngrijirea corporală și sunt de părere că mai bine să previi decât să repari, așa că le sfătuiesc pe tinere să se îngrijească cât pot de devreme și cât mai mult natural. Eu îmi cumpăr tratamente naturiste de la farmacie, din plafar din România, și alternez și cu creme bune, de calitate.

De exemplu, pentru decolteu, cu trecerea vremii și, mai ales, dormind noaptea în anumite poziții se mai creează acele pliuri, ca să nu le spun riduri. Așa că am decis să îmi îngrijesc decolteul făcând un amestec de uleiuri cu vitamina A uleioasă, vitamina E și ulei de migdale dulci, pe care îl aplic apoi pe piele și pe față.

Și acum lucrez și vreau să creez ceva care să mă ajute să țin pielea întinsă în timpul nopții, la decolteu, dar vă voi dezvălui la momentul respectiv despre ce este vorba.”, a mărturisit Ramona Bădescu, în Click.

 

 

 

 

 

Comentarii: