LIFESTYLE

Este sau nu este însărcinată Lady Gaga? Ce spune artista/ VIDEO

wmagazine.com

Este sau nu este însărcinată Lady Gaga? Ce spune artista. Lady Gaga a negat zvonurile potrivit cărora ar fi rămas însărcinată. Speculațiile au început în weekend după ce cântăreața hitului „Just Dance”, în vârstă de 38 de ani, a participat la nunta surorii sale, în Maine.

Marți, 4 iunie, 2024, cântăreața – multiplă câștigătoare a premiilor Grammy – a intrat pe TikTok pentru a opri în direct zvonurile de pe internet, relatează DailyMail.

„Nu sunt însărcinată – ci doar tristă și plângând la sală”, a scris Gaga, citând parțial versurile din melodia rivalei ei pop, Taylor Swift, „Down Bad”. Expresia „Down bad” este folosită în principal pentru a se referi la sentimente de dor și tristețe. Ea și-a încurajat apoi cei 9,3 milioane de urmăritori să „se înregistreze pentru a vota”.

CITEȘTE ȘI: Ce nu face Lady Gaga ca să rămână veșnic tânără? Ultima fiță în materie de tratament este ceva care îți face pielea de găină

@ladygagaregister to vote or check if you’re registered EASILY at www.headcount.org♬ I AM THE AESTHETIC _yaesthetician – yas 💚🌻🍭🫧


Scurtul videoclip o arată pe Gaga în timp ce își aranjează părul și machiajul. Poartă o bonetă pentru perucă și un eyeliner negru intens, și se sincronizează pe un audio viral de pe TikTok.

„Nu trebuie să găsesc o estetică, eu sunt estetica. Adică, sunt sigură că acum intră cineva pe Pinterest încercând să găsească toate adjectivele pentru a mă descrie”, a transmis Gaga referindu-se la faptul că se consideră un simbol al stilului și al frumuseții, care nu are nevoie să caute ori să creeze o anumită imagine sau un stil, deoarece simpla sa prezență și personalitatea ei sunt suficiente pentru a-i defini unicitatea, în ciuda celor care încearcă să o descrie și să o înțeleagă folosind tot felul de cuvinte pentru a-i surprinde complexitatea.

Fotografiile care au încins internetul și imaginația fanilor

Fanii au fost extrem de entuziasmați după aparția unor imagini în publicația The Sun care o arată pe interpreta piesei „Poker Face” la nunta surorii sale, Natali Germanotta, unde a mers însoțită de iubitul ei, antreprenorul Michael Polansky, de 46 de ani.

CITEȘTE ȘI: Lady Gaga, îmbrăcată de un designer român

„Lady Gaga, pur și simplu, însărcinată și căsătorită”, a comentat un fan entuziasmat, în timp ce alții s-au grăbit să o felicite. În fotografii, cântăreața piesei „Bad Romance” radiază alături de Michael, purtând o rochie neagră strâmtă, un stil elegant care îi evidențiază figura, cu un șirag de perle la gât. A fost surprinsă la un moment dat, emoționată, în timp ce își ștergea lacrimile, cu o zi înainte de nunta surorii ei, care este designer de modă.

Comentarii: