REVIEW

Există paraziți în măștile de protecție? Adevărul dezvăluit de fizicianul Cristian Presură

businessmagazin.ro

Pe rețelele de socializare a devenit virală o filmare în care un bărbat pune la abur cu o mască de protecție și arată filamente despre care susține că ar fi „paraziți” sau „nanotehnologii”. Teoria a fost demontată de fizicianul Cristain Presură.

„Am pus o oală la fiert cu apă, pentru aburi. Am pus masca deasupra ca să se aburească. Se creează aceleași condiții ca și cum ar fi la gura noastră. Uitați-vă ce am descoperit. Uitați cum se mișcă acești paraziți, nu știu cum i-ar putea numi. După părerea mea este o nanotehnologie despre care se vorbește și nimeni nu crede”, spune bărbatul pe înregistrare, cerând experților să spună „ce sunt aceste ființe”, potrivit stirileprotv.ro.

CITEȘTE ȘI: Lucrurile ESENȚIALE pe care trebuie să le ai dacă te tratezi acasă de COVID-19

Omul de știință Cristian Presură a acceptat provocarea și a replicat experimentul acasă.

A arătat cu ajutorul unui microscop că este vorba, de fapt, despre fire textile, care se mișcă doar la abur.

„Iată rezultatul: Vedem cum după ce au fost supuse aburului, acele mici lucruri negre se mişcă, se contorsioneaza, parcă capătă viaţă. Unul dintre acele obiecte misterioase pare că are un capăt liber. După părerea mea, seamănă cu un fir textil care este fixat pe mască de un capăt, iar capătul celălalt pluteşte în aer.

CITEȘTE ȘI: Medicii legiști români spun ADEVĂRUL: Din 150 de ”decese COVID” investigate la IML, foarte puține au fost cauzate de SARS-COV-2

De ce se mişcă? Pentru că aburul care este încă în mască se ridică în sus şi în felul acesta pune în mişcare ceea ce eu cred că este o fibră textilă”, mai spune Presură.

Comentarii: