REVIEW

Există șansa ca Blackjack-ul online să fie măsluit?

Una dintre întrebările pe care mulți avizi ai jocurilor de noroc și le pun atunci când vine vorba de Blackjack online este dacă acestea sunt trucate sau nu. Răspunsul este, din păcate, că da, pot fi trucate, în funcție de cazinoul la care joci și legitimitatea acestuia.

Din fericire, de cele mai multe ori nu sunt. Există mai multe motive care stau la baza speculațiilor conform cărora jocurile de blackjack online ar fi trucate. În realitate, au existat cazuri în care jocurile de blackjack online au fost trucate împotriva jucătorilor.

Cu toate acestea, majoritatea cazinourilor online de renume care oferă Blackjack nu doresc să aibă de-a face cu jocuri trucate și, prin urmare, folosesc un software care se ocupă tot timpul de cărți complet aleatorii. Unele oferă chiar și oferte de genul admiral bonus fara depunere. Ce trebuie să știm despre măsluirea jocurilor de Blackjack online?

Sunt jocurile de blackjack online trucate?

Majoritatea jucătorilor de Blackjack online ar fi interesați să afle răspunsul la o întrebarea așa de des întâlnită, care îi privește în mod direct pe ei și banii lor. Deoarece este atât de simplu pentru unele cazinouri online să măsluiască jocurile de Blackjack, nu există un răspuns direct la această întrebare. Din fericire, însă, majoritatea cazinourilor online, dintre care cele licențiate putem spune cu siguranță, nu măsluiesc jocul propriu zis de blackjack online.

Cei mai mulți operatori de cazinouri online etici sunt prea preocupați de menținerea unui renume și de respectarea legii pentru a se gândi măcar să folosească jocuri trucate. Ar fi mult mai costisitor să-și piardă renumele sau licența pentru niște profituri puțin crescute de la masa de Blackjack.

Drept urmare, puteți juca fără griji la un cazinou online respectabil și bine cunoscut, deoarece acestea utilizează un software care asigură împărțirea aleatorie a cărților.

Chiar dacă toate jocurile de cazinou sunt făcute în așa fel încât oferă cazinoului un ușor avantaj asupra jucătorilor, foarte mulți oameni pot depăși acest lucru. Avantajul casei nu este atât de mare încât să facă jocurile prea greu de jucat și să nu lase șansa unor câștiguri măricele. Dar dacă jocul este aranjat împotriva jucătorilor, ar fi dificil pentru oricine să iasă învigător, lucru care nu ar arăta prea bine în lumea recenziilor.

Cum poate fi Blackjack online trucat?

Din nefericire, au existat cazuri în care oamenii au descoperit că unele cazinourile online măsluiau anumite jocuri. Aceste evenimente se întâmplă foarte rar, în cazuri în care licența de funcționare poate nici nu intră în discuție. Din moment ce cazinoul are control complet asupra software-ului care, la rândul său, controlează jocul, este foarte ușor pentru ei să trucheze jocuri precum Blackjack.

O modalitate de care s-a mai auzit și în străinătate era ca jocul să fie măsluit în favoarea unui jucător care putea vedea cărțile celorlalți, profitând astfel de ceilalți jucători și luându-le banii. Unele cazinouri manipulează jocurile în așa fel încât cazinoul elimină așii. Fiind un joc în care nici măcar 50% din pachetul de cărți nu este folosit în permanență, este foarte greu de determinat dacă un cazinou a aranjat sau nu jocul.

Chiar dacă este ușor de trucat jocurile de Blackjack online, majoritatea cazinourilor nu o fac. Implicațiile legale pot fi uriașe și ar putea sfârși prin a pierde cazinoul cu totul. Ca să nu mai vorbim de reputația ruinată care urmează. Există reguli care îi împiedică să măsluiască jocurile.

Cum să evitați jocurile de blackjack online trucate

Așa cum am menționat mai devreme, majoritatea cazinourilor nu folosesc metode ascunse de trucare a jocurilor. Cu toate acestea, poți face anumite alegeri pentru a fi complet lipsit de griji în timp ce joci. Ar trebui să jucați întotdeauna Blackjack la un cazinou online de renume, cu multe recenzii și cu o licență corespunzătoare.

Căutați licențe de la ONJN. Aceste licențe vă vor asigura că jocul se desfășoară într-un mod clasic și echitabil. În plus, citiți întotdeauna termenii și condițiile site-ului înainte de a vă introduce datele. Unele site-uri de jocuri de noroc online necinstite nu numai că vă pot lua banii, dar vă pot și vinde datele unei terțe părți. Furtul de identitate este una dintre cele mai mari probleme în acest caz. Mai mult decât un joc măsluit.

Dacă simțiți că un joc online este trucat, trebuie să părăsiți imediat site-ul și să vă deconectați. Puteți încerca, de asemenea, să depuneți o plângere la autorități, iar acestea vor analiza situația. Dar respectarea regulilor menționate mai sus vă va asigura siguranța și vă va ține departe de site-urile dubioase care pot fi trucate.

Concluzie

Jocurile de noroc sunt ceva care implică întotdeauna riscuri. Există modalități prin care puteți minimiza aceste riscuri. În lumea în care trăim în acest moment, cazinourile online sunt foarte populare dar nu ar trebui să mergeți niciodată pe site-uri dubioase care vă pot pune banii în pericol. Cel mai bine este să rămâneți la cazinouri online populare care au licențe corespunzătoare. Acestea vă asigură siguranța și nici nu trebuie să vă faceți griji că jocurile sunt trucate.

Comentarii: