featured LIFESTYLE

Cristina Ich nu mai e `nora lui Pițurcă`? `Prințesa Instagramului` dă de înțeles că s-a despărțit de Alex: `Noul meu status: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit sunt fericită`!

Ceea ce au tot bănuit admiratorii celebrei influencerițe din postările ei pe Instagram iată că a prins contur. Cristina Ich n-a mai menținut suspansul în privința relației cu tatăl copilului ei, Alex Pițurcă.

Dacă ar fi să traducem o postare de pe Instastory, Ich s-a despărţit de Piţi jr. Dar n-a spus-o pratic cu subiect și predicat, ci a bătut cumva șaua să priceapă iapa. Oare să-l facă gelos pe fiul cel mare al fostului selecționer Victor Pițurcă?

„Noul meu status: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit sunt fericită”, a scris Cristina Ich într-o postare pe Instagram care pare mai degrabă făcută în ciudă, decât să reflecte starea reală a Cristinei.

Care în ultimul podcast la care a participat a admis că nu e ca-n sânul lui Avraam în relația cu Pițurcă, deși între ei doi e pasiune și a fost dragoste la prima vedere. Sau poate, tocmai de aceea.

CITEȘTE ȘI: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

”Pițurcă nu m-a găsit în gunoi!”

„A fost o perioadă de tot rahatul! Dacă nu-l aveam pe Noah îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!”, a spus Cristina Ich.

„Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat!

Îi dau libertate, dar și eu vreau libertate! Alex e un bărbat căruia îi plac viața și distracțiile. L-am lăsat să facă ce și-a dorit. Dar sunt unele lipsuri care vezi că nu sunt OK. El e un om dificil, eu sunt om dificil. Alex nu m-a găsit în gunoi. Nu-mi lipsește nimic! Am banii mei, am casa mea! Mă întrețineam singură și nu-mi lipsește nimic. Omul nu m-a găsit în gunoi. Nu stau în relații unde sunt chinuită, eu stau undeva că-mi doresc să stau”, spunea Cristina Ich la VIN DE-O POVESTE by Radu Țibulcă.

 

 

 

 

 

Comentarii: