featured HOROSCOP

HOROSCOP 1 octombrie 2022

Berbec Sunt șanse să te simți cam slăbit și nu prea înțelegi de ce. Viața ta merge bine, ai parte de momente frumoase, ești împlinit… Motivul pentru care te-ai putea simți așa poate fi consecința a ceva ce ai văzut și te-a afectat mai mult decât era cazul.

Taur
Încearcă să îți procuri energia necesară din lucrurile bune, pentru a duce la bun sfârșit proiectele și activitățile deja începute. Sunt șanse să ți se atragă atenția în legătură cu asta, așa că nu lăsa ca ceilalți să observe acest lucru.

Gemeni
O mică întârziere în desfășurarea activităților de muncă poate să te facă să te simți ușor iritat, frustrat, chiar dacă tu știi că ai dat totul pentru a ieși cât mai bine. Problema este, de fapt, lipsa controlului.

Rac
Simți că ai nevoie de o vacanță binemeritată după orele în plus pe care le-ai petrecut la serviciu și toată munca depusă. Ai tendința să uiți de toți și de toate, pentru a te recrea și a petrece timp doar tu cu tine însuți.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care trebuie ”SĂ FUGI”

Leu
Dacă te gândeai să investești o sumă de bani în ceva ce îți dorești pentru tine sau casă, astăzi nu este ziua potrivită în care să investești. Nu doar că vor fi întârzieri în procurarea bunului, dar e foarte posibil să nu se dovedească a fi ceea ce îți doreai.

Fecioară
Trimiți un mesaj unui prieten vechi sau își dorești foarte mult să revezi o persoană dragă însă ai senzația că ești evitat și ignorat. Nu dispera făcându-ți impresii greșite, gândește-te doar că este posibil ca celălalt să nu fi primit mesajele tale.

Balanță
Perioada asta a vrea să o petreci acasă, în pat, nefăcând nimic, dar amintește-ți că cineva a lăsat la locul de muncă un proiect în așteptare. Ridică-te, zâmbește și ocupă-te de lucrurile prioritare, care îți asigură venitul, vei avea suficient timp să te odihnești.

Scorpion
Aștepți un telefon care parcă nu mai apare, de la un fost partener sau de la un prieten vechi. Acest lucru te poate face să te simți nesigur și să te gândești la ce e mai rău, dar lucrurile nu stau chiar așa. Nu mai reacționa impulsiv la fiecare amănunt.

CITEȘTE ȘI: Care sunt zodiile care trec UȘOR peste o despărţire

Săgetător
Un coleg de muncă îți cere ajutorul într-o chestiune personală. Este posibil să se simtă singur și să aibă nevoie de sfatul tău. Nu-l refuza, ascultă-l și încearcă să-l ajuți cu un sfat. Nu se știe când se întoarce roata și vei avea nevoie, la rândul tău, de ajutor.

Capricorn
Ești în așteptarea unui telefon important care are mare legătură cu viitorul tău. Fie că este vorba despre o sumă de bani sau câștigarea un proiect, ești nerăbdător să primești vestea. Nu dispera, nu ai niciun motiv să fii frustrat.

Vărsător
Primești vești despre bani, ba chiar este posibil să primești un cec pe care-l așteptai de mult, pentru a face o achiziție importantă – fie o mașină, fie o locuință. Bucură-te de ceea ce primești și sărbătorește alături de cei dragi această reușită!

Pești
Lipsa unui răspuns din partea partenerului de viață te poate duce cu gândul că ai făcut ceva greșit, însă nu e așa. Dă-i timp să ia cea mai bună decizie, uneori oamenii au nevoie să se gândească bine înainte de a da un răspuns.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: