FRUMUSETE REVIEW

Există ten perfect? Află cum!

De câte ori nu ați admirat tenul modelelor din reviste sau al celor de pe podium? Acel ten pe care cu toate ni-l dorim, acel ten tânăr, strălucitor, fără pete, fără cearcăne, cu o culoare uniformă. Ten fără imperfecțiuni? Există așa ceva? Fără photoshop? Da, există!

Dacă vă întrebați care este produsul minune fără de care niciun make-up artist nu pleacă nicăieri și de care modelele nu se pot lipsi, acela este corectorul. Îl găsim în diferite nuanțe și texturi, fiecare pentru a estompa zona de corectare dorită. El poate fi mat sau hidratant, cu acoperire mică, medie sau mare, toate ne sunt la îndemână, trebuie doar să-l alegem pe cel potrivit nevoilor fiecăreia dintre noi.

Vă prezentăm în acest articol cele mai bune produse de corectare ale momentului, folosite și recomandate de cei mai în vogă make-up artiști.

1. Maybelline Dream Lumi touch

Este de departe cel mai bun corector de la Maybelline New York. Dream Lumi touch are un aplicator pensulă, conceput pentru a a putea fi aplicat și în zona ochilor. Produsul are o textură lejeră și o acoperire bună.

2.Make Up For Ever full coverage extreme camouflage


Full Cover îți va schimba total opinia în legătură cu ce înseamnă un corector. Are o acoperire foarte mare și este rezistent la apă. Astfel, dacă te-ai gândit să dansezi o seară întreagă în club, află că nu va trebui să îți faci griji în privința rezistentei corectorului.
3. Make Up For Ever 5 camouflage cream palette


Această paletă îți va fi de un real ajutor dacă ești adepta contouring-ului și dacă știi să creezi un machiaj în care să corectezi, să iluminezi sau să subțiezi fața cu ajutorul machiajului. Nu uita însă, niciuna dintre noi nu ne-am născut învățate, așadar și această ”tehnică” se poate învăța!
4. Estee Lauder Double Wear Stay-in-place Flawless Wear Concealer


Persoanele care au folosit acest corector îl consideră un ‘must have’ deoarece oferă o rezistență îndelungată și se aplică extrem de ușor. Acoperă toate imperfecțiunile, chiar și atât de problematica acnee sau cearcănele supărătoare de sub ochi. Practic, corectorul ‘se topește’ în piele creând un look total natural.
5. Nars Radiant Creamy Concealer

Este produsul față de care make-up artiștii pot jura că te ajută în obținerea unui ten odihnit, cu cearcănele perfect acoperite. Este potrivit tuturor tipurilor de ten, ‘blurează’ cu success ridurile, în plus conține și protecție împotriva radicalilor liberi.

Ce mai aștepti? Tenul perfect este acum la un pas de tine!

Comentarii: