FRUMUSETE REVIEW

Coraiul, culoarea buzelor tale în primăvara 2017!

Regula generală aplicabilă unui machiaj perfect este măiestria de a alege rujul potrivit care să întregească look-ul pe care vrei să îl obții. Dacă machiajul ochilor dă tonul întregului look, rujul este cel care îl definitivează. Indiferent de nuanța părului, blondă, brunetă sau chiar roșcată, și indiferent de culoarea tenului, deschis sau măsliniu, coraiul așterne cu succes primavara și pe buzele tale.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este doar alegerea nuanței potrivite pentru a avea o apariție de excepție.

Dacă tenul tău are subton rozaliu și ai un ten deschis, ți se potrivesc perfect nuanțele mai reci de corai, iar dacă dimpotrivă, ai un ten măsliniu sau bronzat, îl poți completa cu o nuanță mai caldă de corai.

În cele ce urmează, vă prezentăm 6 produse, pe care noi le-am testat și pe care vi le recomandăm, nu doar datorită nuanțelor superbe, care vă vor da un aer fresh, ci și calităților pe care le dețin din punctul de vedere al îngrijirii buzelor. Iată cele 6 Cele mai bune rujuri corai de purtat primãvara aceasta:

1. Maybelline Super Stay 14HR Lipstick, în nuanța Keep Me Coral

Maybelline Super Stay 14HR este unul dintre produsele de calitate recomandate, cu o culoare rezistentã. Nu numai că produsul se menține intact timp de 14 ore, dar deasemenea flatează majoritatea tonurilor de piele. Nuanța mată recomandată de noi este un corai în tonuri de roz, pentru un aspect tânăr și fresh, având și avantajul unui miros fructat în timpul aplicării.
2. Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick, în nuanța Beloved

Rujul Corai de la Kat Von D îți conferă un finish mat, se aplică perfect și durează de dimineața până seara. Acest ruj este lipsit de parabeni și îmbogățit cu vitamina E. Este alegerea perfectă pentru persoanele care iubesc produsele cu ingrediente de calitate, care acordă importanță nu doar aspectului, ci și îngrijirii personale.
3. Urban Decay Vice Lipstick, în nuanța Snitch

Acest ruj hidratant de la Urban Decay este perfect pentru momentele în care îți dorești să fii o apariție ce nu poate fi ignorată. Cu o singură atingere vei obține un aspect care, îți garantăm!, te scoate din anonimat, atragând toate privirile.
4. Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Mats, în nuanța Coral Remix


Rouge Pur Couture de la Yves Saint Laurent este disponibil atât în varianta mată, cât și cu un finish satinat. Aceasta culoare îndrazneață, însă atât de feminină, nu va trece neobservată. Încearcă varianta mată pentru un look de zi și, dacă ești o fire cameleonică, încearcă varianta cu finish satinat, perfectă pentru o seară în oraș cu prietenii.
5. Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick, în nuanța Defiant Coral

Pure Color Envy Sculpting Lipstick este un ruj clasic de la Estee Lauder cu o textură cremoasă. Este perfect pentru a obține o nuanță îndrazneață și sfidătoare. Conține pigmenți care sunt creați să sculpteze și să definească buzele tale, indiferent de nuanța tenului.
6. Revlon Moon Drops Frost Lipstick, în nuanța Crystal Cut Coral

Moon Drops Frost este un ruj cu o textură moale și suplă, care nu doar conferă buzelor tale aspectul de natural, prin nuanța Crystal Cut Coral, dar le și menține sănătoase și hidratate. Buzele tale vor fi strălucitoare și numai bune de sărutat.

Pentru alte recomandări, produse, nouăți sau review-uri, consulă periodic site-ul Exquis.ro la categoria REVIEW!

Comentarii: