LIFESTYLE

Experiență spirituală care-ți dă fiori: Cătălin Botezatu a fost pe lumea cealaltă!

FOTO: Facebook Catalin Botezatu

Din Patagonia, Țara de Foc și până-n Cambodgia sau Japonia, n-a mai rămas nimic de explorat pentru designerul Cătălin Botezatu. Cel mai popular designer din România a vizitat cele mai exotice destinații, a călătorit în cele mai îndepărtate puncte cardinale și, spune el, nu se va opri niciodată. ,,Dacă apuci să guști din acest drog al cunoașterii, nu te mai poți vindeca niciodată,, îi place lui Bote să spună.

Cunoscutul creator încearcă de toate când pune piciorul pe plaiuri de poveste. De la gastronomie, la experiențe spirituale care mai de care mai inedite. ,, Nu vreau să te șochez, dar unele au fost de-a dreptul înspăimântătoare,, zâmbește Bozatu atunci când povestește. De departe, întâlnirea  cu șamanii din Peru pare să fie cea mai intensă.

Citește și: Bolile care pot fi ‘citite’ în palmă: La ce trebuie să fii atent

,,Am trecut într-o lume evoluată spiritual,,

Vedeta noastră spune că întâlnirea cu șamanul s-a lăsat, la început, cu o sperietură ca-n filmele de groază. De teamă să nu ajunga pe mâna unui escroc, Botezatu i-a cerut acestuia să-l convingă de puterile lui. I-a înghețat sângele în vene când bărbatul respectiv l-a întrebat pe cine ar vrea să omoare. A refuzat, însă șamanul a insistat să-i demonstreze că e real pe…găinile din acea curte: s-a concentrat și a pus la pământ o biată pasăre.

,,M-am liniștit când am văzut că găina își revine și abia atunci am avut încredere să beau o băutură preparată de el, cu gust oribil. Cu ajutorul unui ritual, am trecut într-o altă dimensiune, foarte evoluată spiritual. Nu am voie să povestesc ce am văzut în partea cealaltă, dar este total diferit față de ceea ce ne imaginăm noi,,, mărturisește designerul.

Ayahuasca, licoarea magică și periculoasă

Băutura magică grație căreia Bote a călătorit spiritual pe lumea de dincolo este preparată dintr-o plantă halucinogenă denumită Ayahuasca.  Botezatu a băut licoarea și a încercat și ciupercile halucinogene, cu toate că experiența prezintă și riscuri enorme. ,,Poți să nu te mai întorci,,, ne spune vedeta podiumurilor românești, care ne explică și că pericolul este mai mare pentru femei. Femeile își revin mai greu la simțurile anterioare, călătoria lor înapoi este mai anevoioasă, zice legenda.

Citește și: Avertisment către părinţi: La ce vârstă pot avea copiii smartphone şi conturi pe Facebook, Twitter sau Instagram

Experiența l-a marcat pe viață

Pentru Cătălin Botezatu, întâlnirea cu șamanii a fost un specială. Mereu pasionat de tot ceea ce ține de ezoteric și spiritual, Bote spune că experiența trăită în Peru este unică. I-a schimbat unele credințe și l-a făcut să creadă foarte mult în forța gândirii pozitive. ,,Puterea e în noi. Întotdeauna,,, zâmbește galant cuceritorul designer.

Comentarii: