RELATII

Experții au dezvăluit ‘harta’: TOP 3 zone erogene la bărbați

Foto: Pinterest.com

Cunoscând aceste zone erogene de pe corpul masculin, o femeie poate înnebuni foarte ușor orice membru al sexului puternic. De regulă, bărbații știu foarte bine cum să predispună o femeie. Dar doamnele frumoase rareori au cunoștințe aprofundate despre cum să înnebunească un domn cu ajutorul efectelor tactile pe anumite părți ale corpului său. Pentru a remedia acest lucru, experții au întocmit un fel de „hartă” a corpului masculin.

Aceștia au difuzat topul celor mai sensibile 3 zone de pe corpul sexului puternic. Iată care sunt acestea:

Capul

Capul unui bărbat este plin de puncte erogene, dar buzele și limba sunt cele mai sensibile. Sărutările de diferite grade de intensitate sunt cele care vor contribui la aprinderea unei scântei în ochii iubitului tău. Urechile nu trebuie neglijate. Acestea sunt deosebit de sensibile.

CITEȘTE ȘI: Sexul la vârsta a doua: Scade riscul de a face cancer de prostată și alungă stresul

Un masaj ușor al pavilionului urechii sau o ușoară mușcătură poate înnebuni mulți bărbați, dacă nu chiar toți. O altă zonă sensibilă a capului, a cărei atingere este incredibil de excitantă, este părul – treceți mâna prin părul iubitului dvs. Cu siguranță va închide ochii de plăcere când vei începe să-i aranjezi buclele.

Gâtul

Pielea din această parte a corpului este incredibil de sensibilă, așa că trebuie să fii atentă și să o mângâi ușor. Este mai bine să nu-ți folosești „ghearele” sau îi vei sfâșia gâtul în loc să-l exciți. Este recomandat să folosești vârful degetelor sau palma pentru o atingere lentă și lungă. Și nu uitați, bineînțeles, de sărutările pasionale în această zonă. Mai ales atingerea buzelor excită dacă acestea trec pe la ceafă.

Spatele și fesele

Pe spatele bărbatului, puteți să vă lăsați „unghiile” libere. Iar dacă îl „zgârii” puțin pe iubitul tău în zona „pisicii” – între omoplați – el va leșina de încântare și de dorință, crescând cu o viteză nebună. Cu continuarea spatelui, respectiv fesele, nu este necesar să fiți atât de blânzi. Îl puteți ciupi puțin în siguranță – acest lucru îl va înveseli pe bărbat și va aprinde focul pasiunii în el.

CITEȘTE ȘI: Momentul cel mai bun din zi pentru a face sex: Nu e seara

Toate acestea pot să vă pară puțin frivole, dar aceste zone sensibile sunt indicate de experți și este bine să vă conformați opiniei lor.

Comentarii: