RELATII

Ce să NU faci de Ziua Îndrăgostiților. Și ce poți face…

Foto: Pinterest.com

Pentru că mai este mai puțin până la Ziua Îndrăgostiților, acum e momentul să te pregătești să o iei cu totul prin surprindere. Până pe 14 februarie ai timp să pui la cale un plan perfect și să îl duci la bun sfârșit. Dacă nu ai idei, îți oferim noi câteva care te-ar putea ajuta de minune în următoarele săptămâni.

O escapadă romantică de câteva zile pentru voi doi

Cum ar fi să începeți acest an într-o escapadă spectaculoasă de un weekend într-un loc superb din Europa? Câteva zile de romantism nu au stricat niciodată într-o relație, indiferent de etapa în care vă aflați, așa că uite o oportunitate pentru zboruri ieftine către locurile ei preferate unde v-ați putea petrece cea mai romantică zi din an împreună.

Efectele NEGATIVE ale călătoritul cu AVIONUL asupra organismului / VIDEO

Dacă vrei un sfat din partea noastră, încearcă un zbor Bucuresti – Londra și pregătește-i o cină romantică și de neuitat în restaurantul faimosului The Shard din capitala Angliei, unde priveliștea va fi asigurată de panorama celei mai înalte clădiri din Europa. Puteți începe ziua cu o vizită în Mica Veneție a Londrei, adică Marele Canal, un loc pe care îl puteți găsi în nord-vestul orașului și care va fi un paradis pentru romantism și pace. Nu ratați nici celebra schimbare de gardă de la Buckingham Palace și începeți seara cu o experiență unică la înălțimea superbului London Eye.

Foto: Pinterest.com

Oferă-i o cină spectaculoasă acasă

Dacă o plecare din țară sau din oraș nu este posibilă, nimic nu te împiedică să aduci tot romantismul la tine acasă. În câteva săptămâni te poți perfecționa să-i pregătești felul ei preferat de mâncare și, crede-ne, nimic nu o va impresiona mai mult decât o cină excelentă și un desert gătite chiar de tine. Alege două sticle de vin de calitate, umple camera cu florile ei preferate, pentru un parfum perfect, dă naștere unei atmosfere speciale folosind mai multe lumânări și lasă muzica romantică pe fundal, fără să vă încurce dialogul.

CITEȘTE ȘI: TOP 5 / Cele mai ROMANTICE poziţii

Avem încredere că mai departe de aici vei ști să te descurci.

Foto: Pinterest.com

Surprinde-o și rezervă un restaurant întreg doar pentru ea

În cazul în care o cină romantică la tine acasă nu ar fi o premieră pentru ea, există și alte idei prin care o poți impresiona în acest an de Ziua Îndrăgostiților. Ia-o complet prin surprindere și scoate-o la masă la un restaurant rezervat doar pentru voi doi. Probabil că va costa mai mult decât o noapte simplă în oraș, dar nimic nu se va putea compara pentru ea cu această experiență de neuitat…

Ce spune CULOAREA PĂRULUI tău despre CÂT de bună ești în pat

Ce să NU faci de Ziua Îndrăgostiților

Câteva sfaturi prețioase pentru această zi ar fi să nu îi iei jucării de pluș, niciodată să nu o întrebi ce vrea să facă de Ziua Îndrăgostiților și, în niciun caz, nu lăsa totul pe ultima sută de metri.

Păstrează față de ea un mister complet până în ultima clipă, pentru ca surpriza să fie cu atât mai specială. Timp ai să te pregătești pentru acest moment, indiferent care va fi planul tău în acest an. Oferă-i o zi de neuitat și bucurați-vă de câteva zile extraordinare din relația voastră.

Comentarii: