LIFESTYLE

Fanii Loredanei răbufnesc! „Nu mai semeni cu tine”, îi spun admiratorii de pe reţelele de socializare după ce au văzut ultimele poze

La 48 de ani, Loredana Groza face ce face şi își surprinde fanii cu tot felul de apariţii care mai de care mai şocante. Iar ultimele poze pe care populara artistă le-a urcat pe contul ei de Instagram au stârnit reacţii neaşteptat de dure ale fanilor ei. Şi deloc măgulitoare, unele dintre el.

Deși cântăreața are o grijă excesivă pentru înfăţişarea ei, în ultima vreme, şi pare că îşi şterge urmele timpului de pe chip în fiecare zi, nu toţi admiratorii au fost încântaţi. Iar unii au vrut să puncteze faptul că ar fi exagerat cu intervenţiile estetice.

Iar dacă unii au lăudat-o, alţii au trecut la critici dure. “Nu mai semeni cu tine!”, “Nu mai ești tu. A dispărut naturalețea și ceea ce era personal. Păcat!” sau ”Loredana mai lasă operațiile că deja e prea evident” au fost comentariile dure pe care le-au scris prietenii virtuali ai lui Lori..

Deşi ea a negat mereu cum că ar avea vreo intervenţie chirurgicală, medici experimentaţi au susţinut că cel mai probabil, artista a apelat la acid hialuronic, botox și şi-a augmentat buzele. Însă i-au dat nota 10 şi au spus că este un exemplu de „aşa da”. După părerea lor, Loredana de la 50 de ani arată mai bine ca cea de la 20.

Citeşte şi: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Loredana şi criza femeii la 50 de ani?

Cât despre eternele discuţii şi polemici pe seama look-ului ri, Lori a fost mereu non-conformistă. Şi chiar dacă e analizată la firul de păr şi comentată a cam exagerat cu ţinutele extravagante şi cu operaţiile estetice, Loredana glumeşte. “Mă bucur că sunt subiectul lor de senzaţie, mă bucur că după atâţia ani noul meu look şi noile mele apariţii îi interesează, şi ăsta e pentru mine, cel mai frumos compliment.”, spune artista.

Transformările Loredanei au fost puse pe seama crizei vârstei mijlocii, de către cârcotaşi. Replica cântăreţei a fost că, de fapt, reinventarea ţine de respectul faţă de ea ca artist şi ca femeie.

O femeie este ca vinul… Cu cât este mai maturat, în butoaie d’alea bune, curăţate la timp, cu atât e mai bun”, obişnuieşte să spună vedeta care nu crede în povestea că vârsta e doar un număr.

Comentarii: