LIFESTYLE

Sărituri în… pași de dans! Am aflat secretul Alinei Rotaru, cea mai bună săritoare în lungime din România

Alina Rotaru îmbină cu succes cele două mari pasiuni ale sale: atletismul și dansul. Săritoarea în lungime dansează cu plăcere în sala de antrenament, dar și pe stadionul de atletism, chiar la prezentările dinaintea concursurilor.

La Campionatul Mondial de la Doha, micul moment artistic prezentat înaintea finalei a ridicat publicul în picioare, iar contul de Instagram al atletei a explodat.

„Pasiunea mea pentru dans a existat dintotdeauna, îmi place foarte mult să dansez. Întotdeauna fac un mic dans, pentru că mă bucur să fiu printre cele mai bune, în finală. Acum, la Doha, după ce am făcut acest mic dans la prezentare, am mai primit încă 500 de followerşi pe Instagram!„, se amuză Alina Rotaru.

Citeşte şi: Visul oricărei femei! Mănâncă MULT, NU face sport și… NU se îngrașă! Ce au descoperit cercetătorii

5 ani de pregătire pentru o medalie la Tokyo

Alina Rotaru se gândește deja la momentul artistic din finala Jocurilor Olimpice de la Tokyo. „Mai întâi trebuie să trec de calificări ca să fac acest dans. Pentru această prezentare trebuie neapărat să prind o finală la Tokyo. Încă nu m-am gândit ce voi dansa, va fi pe moment, depinde și ce muzică e în stadion”, mărturiseşte atleta, care e cu biletele pentru Tokyo în buzunar.

Sportiva legitimată la CSM București privește cu încredere spre olimpiada din Japonia. „Aștept cu nerăbdare Jocurile Olimpice, va fi concursul suprem. Mă antrenez de cinci ani pentru aceste Jocuri și sper ca acolo să obțin cel mai bun rezultat”, mai spune Alina Rotaru.

 

Comentarii: