LIFESTYLE

Fața nevăzută a portarilor naționalei de handbal

Denisa Dedu, Iulia Dumanska și Diana Ciucă au oferit un altfel de interviu, apoi s-au întrecut și la un test despre handbal. Odată cu amânarea turneului preolimpic și a Olimpiadei, fetele s-au amuzat la o discuție diferită, față de cele cu care ele sunt obișnuite.

Cu ce personalitate ar ieși la o cafea, la ce concert și-ar dori să meargă și cine cântă cel mai bine dintre cei trei portari ai naționalei feminine de handbal a României?

„Cu Fernando Torres aș ieși la o cafea. A stat în Japonia la același hotel cu noi, dar când am vrut să fac poză cu el, a plecat”, spune Iulia Dumanska, portarul echipei naționale de handbal a României.

Denisa Dedu are alte preferințe. „Eu aș ieși la o cafea cu un actor, să zicem…Brad Pitt”, recunoaște celălalt portar al naționalei, în timp ce Diana Ciucă mărturisește că și-ar dori să ajungă la un concert al lui Beyonce.  

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Dumanska, trimisă la show-uri de talente

Pe lângă calitățile de portar de handbal, Iulia Dumanska are și o voce de invidiat. Motiv pentru coechipierele ei să-I aprecieze talentul și să o îndrume, mai în glumă, mai în serios, spre o carieră în domeniul artistic.

„Mie îmi pace să cânt, în ucraineană îmi iese cel mai bine. E o melodie tradițională despre iubire”, spune Iulia Dumanska, handbalistă naționalizată pentru a juca în echipa națională a României.

Comentarii: