LIFESTYLE

Smiley face plecăciuni în fața medicilor români, Loredana lansează un apel pentru donații în spitale

Artiștii își scot pălăria în fața oamenilor aflați în linia întâi a luptei cu virusul ucigaș. Smiley le mulțumește medicilor și personalului medical care duc o bătălie inegală și ies în fața inamicului fără arme. Cântărețul are un mesaj de mulțumire și pentru oamenii de rând care au înțeles că cel mai mult îi pot ajuta pe medici să stea acasă.

”Aș vrea să transmit mulțumiri speciale tuturor oamenilor care sunt nevoiți să se lupte cu toată panica asta, zi de zi, aici mă refer la cadrele medicale, la toți oamenii care lucrează la a salva vieți, pentru a sta în spitale în fiecare zi, medici, asistente și absolut tot personalul, toți oamenii care se luptă cu sistemul, se luptă cu lipsa de resurse, se luptă cu încăpățânarea oamenilor, și așa mai departe, vă mulțumim din suflet, fiți curajoși! Mulțumim că sunteți pe baricade, mă înclin în fața voastră, pentru că am auzit că pe străzile Bucureștiului sunt din ce în ce mai puțini oameni pe stradă, faceți efortul ăsta ca să scăpăm mai repede de toată frica asta care s-a instalat.”, spune îndrăgitul solist, care e convins că până la urmă, vom trece cu bine de pandemia de coronavirus.

CITEȘTE ȘI: Ritualul lui Raed Arafat! Cum se protejează de coronavirus șeful Departamentului pentru Situații de Urgență

”Este nevoie de materiale în spitale și de mâncare pentru cei în vârstă!”

Și Loredana a ieșit în față și încearcă să-și mobilizeze prietenii virtuali, să-i sensibilizeze ca aceștia să pună umărul la salvarea României.

”Dragi prieteni, România și întreaga planetă sunt lovite puternic, un virus a reușit să îngenuncheze și să oprească o întreagă planetă.E momentul să facem ceva, e momentul să ne unim și să ajutăm voluntarii Crucii Roșii să ajute mai departe. E nevoie de materiale pentru spitale, e nevoie de mâncare pentru bătrâni și e nevoie ca binele să învingă. Și eu în calitate de ambasador al Crucii Roșii vă invit să faceți o donație de doar 2 euro la 8827, pentru că România salvează România. Dumnezeu să ne ajute!”, este mesajul transmis astăzi de una dintre cele mai populare figuri din show-bizz-ul românesc.

Comentarii: