LIFESTYLE

Fetele de la lotul național de box au dat drumul petrecerii de Crăciun!

După un an greu fetele de la lotul național au timp și de petrecere. Ca în fiecare an, sportivele s-au strâns acasă la antrenorii lor, Adrian și Mihalea Lăcătuș, au împodobit bradul și au pregătit preparatele tradiționale.

Cea mai bună pugilistă din România, Lăcrămioara Perijoc, nu este bună doar în ring, ci se pricepe foarte bine și la gătit.

„Încerc să mă adaptez, antrenorul meu m-a învățat bine, el este șeful, dar și noi am învățat de la el”, recunoaște Lăcrămioara Perijoc, campioana europeană în 2019 la categoria 54 kg.

Chiar dacă a fost șefa ceaunului cu bunătăți, când vine vorba de mâncat, Lăcrămioara nu se înghesuie.

„Mănânc puțin. La început de an, vom avea un turneu, așa că mai puțin cu mâncatul. Dar, dacă știi să fii echilibrat, guști din toate câte puțin. Mâncarea mea preferată de sărbători sunt răciturile”, mărturisește Lăcrămioara.

„Noi am căutat să facem o familie și cred că și de aici au venit rezultatele. Avem același țel, avem obiective”, spune Adrian Lăcătuș, antrenorul principal al loturilor naționale de box feminin de senioare, tineret și junioare.

CITEȘTE ȘI: Cum să păstrezi VERDE bradul de Crăciun săptămâni în şir

Au cântat colinde

Dacă de pregătirea preparatelor s-a ocupat Lăcrămioara, tonul la colinde l-au dat Cristina Cosma și Claudia Nichita. Mai nou, Cristina și Bianca Cobzaru și-au descoperit o nouă pasiune: fac filmulețe pe tik-tok și le-au coptat în echipă și pe celelalte fete.

Pentru 2021, Lăcrămioara are o dorință pe care și-a pus-o la început de 2020: „Îmi doresc o medalie la olimpiadă. Sunt sigură că o să reușesc dacă voi fi sănătoasă și îmi voi duce la îndeplinire toate planurile până la Jocurile Olimpice. Acesta e scopul meu, visul meu și gândul cu care adorm și mă trezesc”!

 

 

Comentarii: