LIFESTYLE

Mădălina Ghenea are succes la noul val! Un tânăr star al lui AS Roma și-a lăsat iubita pentru ea

Sau cel puțin, așa susțin tabloidele din Italia. Că unui june fotbalist al lui AS Roman, i-a picat cu tronc focoasa olteancă. Nicolo Zaniolo nu s-a mai uitat că Mădălina este mai mare cu 12 ani decât el și că mai are și un copil. S-ar fi aruncat în brațele ei, renunțând total la relația cu iubita din liceu.

Evident că amorezii nu și-au făcut publică așa-zisa relație, dar cum e stilul Mădălinei Ghenea, ambii postează tot soiul de mesaje codificate pe rețelele de socializare, care conduc la această idee. De altfel, actrița a procedat așa cu aproape toți partenerii ei până ca totul să se petreacă la vedere.

Dacă se va liniști sau nu, e prea devreme să facă cineva o previziune, mai ales că Mădălina pare să fie blestemată în amor. Are un copil cu Matei Stratan, fiu de milionar român, și s-a afișat la brațul unor celebrități precum actorul Gerard Butler, designerul Philipp Plein sau modelul Leonardo Maria Del Vecchio, însă cu niciunul n-a ajuns la altar.

CITEȘTE ȘI: De ce a devenit Ivanka Trump noul model al abonatelor la operații estetice

Mai bine singură decât cu ei…

Ei bine, enervată probabil de poveștile țesute în jurul vieții ei amoroase – pentru că să fie clar, când o femeie este frumoasă, celebră și pe picioarele ei cum e Mădălina nu își găsește pereche e firesc să apară tot felul de legende – chiar vedeta a ținut să risipească misterul.

„Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta.

Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. Singur nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții. Muncește din greu, devine ceva în viață, dar căsătoria nu este o garanție și nu crede că un bărbat îi poate asigura garanții financiare“, spunea Mădălina într-un mesaj postat pe Instagram.

 

 

 

 

 

Comentarii: