LIFESTYLE

Fetele din lotul național de box se pricep și la gătit! Sunt șefe la grătar și la hamburgheri!

Din cauza pandemiei de coronavirus care a pus pe pauză aproape toate sporturile, din când în când, fetele din lotul național de box își mai fac câte o plăcere culinară, la care, în mod normal, în timpul concursurilor nici măcar nu își permit să se gândească.

Aflate în cantonament la mare timp de două luni și jumătate, pugilistele se mai delectează cu câte un fel de mâncare interzis! Și pentru că fetele se pregătesc pentru Ziua Internațională a Bucătarilor, au încins un grătar și au preparat hamburgeri.

„Îmi place mult să fac grătar, când am liber mai am și astfel de activități. Îmi place să pregătesc tot! Și aici, la mare, pentru că avem ceva de stat, mă bag și la gătit. Când sunt la concursuri, am mare grijă ce mănânc, e greu la noi, pentru că nu trebuie să ieșim din categorie”mărturisește Claudia Nechita.

CITEȘTE ȘI: Secretul pe care nu l-ai ştiut până acum: Vrei să mănânci cartofi prăjiţi, pizza şi ciocolată fără să te îngraşi?

Cartofii prăjiți, plăcerea interzisă a Cristinei

Colega Claudiei de la lot, Cristina Cosma recunoaște că hamburgerii și cartofii prăjiți sunt două dintre plăcerile ei vinovate, iar atunci când are ocazia nu își pune limite.

„Îmi place mult să stau la grătar, eu cred că m-am descurcat, mai ales că hamburgerii sunt preferații mei. Sunt foarte strictă cu mine în perioada pregătirilor și în timpul concursurilor, dar când am timp liber, scap, scap”, recunoaște Cristina Cosma.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: