LIFESTYLE

Fiica lui Mihai Gâdea este artistă! Mesajul transmis Karinei pe Facebook de tatăl ei te va copleși

În doar câteva ore de când mândrul părinte a urcat videoclipul fiicei pe pagina sa de Facebook, piesa ”Start” a strâns deja zeci de mii de aprecieri.

Mihai Gâdea, celebrul prezentator de la Antena 3, a vrut să împartă momentul împreună cu prietenii lui virtuali de pe rețelele de socializare. Cuvintele pe care le-a scris în postare au emoționat pe toată lumea.

”Orice părinte îşi doreşte ca puiul lui să fie fericit. Astăzi, însă, tu, iubita mea Karina, m-ai bucurat cât pentru toată viaţa! Sunt atât de mândru încât un milion de postări pe orice reţea de socializare n-ar reuşi să cuprindă ce m-ai făcut să trăiesc astăzi! Ai compus o piesa, ai regizat un clip cu talent și mult suflet! „START” este pe repeat acasă, în maşină şi la birou! Felicitări, iubita mea!”, a scris Gâdea pe Facebook.

Karina Maisha, fiica lui Mihai Gâdea, are 19 ani şi este studentă la Polimoda, una dintre cele mai prestigioase centre educaţionale de artă şi fashion din lume.

Tânăra a pășit oficial și în lumea artiștilor, lansându-și piesa – K: Start, pentru a cărei creație a muncit de la cap la coadă.

”Am rămas cu un vibe așa reconfortant, parcă aș fi văzut un film de artă. Felicitări!”, ”Mult succes! Talentul se moștenește!” , ”Un «START» reușit. Succes!” , au fost doar câteva dintre comentariile pe care oamenii i le-au lăsat Karinei pe Youtube, imediat după lansare.

Karina este deja cunoscută pe platformă: a cântat mai multe cover-uri ale unor piese celebre.

Comentarii: