LIFESTYLE SANATATE

Vladimir Putin, operat de urgență după Ziua Victoriei! Cum și-ar masca absența

Parkinson, AVC minor, sindrom Asperge sau Hubis, demență. Sunt doar câteva dintre bolile atribuite lui Vladimir Putin, încă de dinainte ca Rusia să invadeze Ucraina. Însă într-un final, Intelligence-ul american și presa din Vest au rămas la varianta cu Putin bolnav de cancer în fază terminală.

De altfel, ample anchete jurnalistice au venit cu argumente solide în favoarea acestei ipoteze, demonstrându-se prezența unor specialiști în chirurgie oncologică în anturajul liderului de la Kremlin. S-a avansat chiar și informația vis-a-vis de data când se va opera Putin: după Ziua Victoriei.

Cotidianul italian La Stampa scrie că așa s-a și întâmplat: Vladimir Putin ar fi ajuns de urgență la spital și operat de cancer, citândsurse apropiate Kremlinului, dar şi informații distribuite pe Telegram de un fost colonel din aparatul de securitate rus.

Starea președintelui rus s-ar fi înrăutățit brusc după respectivele ceremonii, când s-ar fi observat că Putin nu arăta prea grozav, ba chiar a avut nevoie de o păturică, în timpul paradei din 9 mai. „Târâra piciorului, brațul era strâmb, fața – palidă”, a subliniat jurnalistul Francesco Semperini.

CITEȘTE ȘI: Inflamația cronică, cauza a 8 din 10 boli cu rata de mortalitate cea mai mare

Cancer de sânge?

Aparatul de la Kremlin s-ar fi ocupat ca absența lui Putin să nu fie remarcată în timpul operației și al convalescenței, timp de zece zile. Ar fi înregistrat zece filmulețe cu președintele, susțin sursele La Stampa.
Vladimir Putin, scrie La Stampa, este „foarte bolnav, are cancer de sânge”, conform unui oligarh apropiat Kremlinului, care în urmă cu câteva zile, ar fi fost înregistrat în secret, iar convorbirea a apărut în revista New Lines.

De asemenea, două sosii au fost pregătite să joace rolul președintelui rus, în eventuale apariții publice. Au fost, de asemenea, pregătite filme menite să ilustreze o activitate „normală” a președintelui rus. În imaginile respective, liderul de la Kremlin participă la întruniri și semnează diverse documente.

Potrivit La Stampa, în aceste zile se va afla rezultatul operației la care a fost supus președintele rus.
Atribuțiile în ceea ce privește războiul ar fi fost delegate unui om de încredere. Nikolai Patrușev, secretarul Consiliului rus de Securitate și fost șef al FSB, a prelua controlul în toată această perioadă.

 

 

 

Comentarii: