LIFESTYLE

Dan Negru a publicat o imagine fabuloasă cu Dan Petrescu! Antrenorul e costumat în albinuță

Fotbalist pion importan în ”Generația de Aur” și jucător de nivel înalt prin Italia și Anglia, Dan Petrescu este omul zilei, după ce și-a trecut în palmares 6-lea său titlu de campion al României ca antrenor, câștigat aseară cu CFR.

Prilej pentru Dan Negru să scoată din sertarul cu amintiri o poză inedită cu Petrescu. Celebrul om de televiziune a postat pe conturile lui de pe rețele de socializare o imagine cu Dan Petrescu de acum 0 de ani, costumat în… albinuță.

Mesajul care a însoțit fotografia cu antrenorul într-o ipostaze amuzantă a fost următorul. ”Dan Petrescu a luat campionatul aseară cu Clujul. Am o amintire frumoasă cu Dan. Are vreo 20 de ani amintirea…

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Pe când juca în Anglia l-am invitat într-un show de-ale mele unde trebuia să se îmbrace în albinuță și să-și înfigă în fund un ac cu care să spargă baloane…

Juca în Premier League la Southampton, abia plecat de la Chelsea, așa că m-a refuzat elegant. După două zile însă m-a sunat: „Vin Dane, că îi place Rebeccăi” Fetița lui, Rebecca, era pe atunci fana emisiunii mele și voia neapărat să-l vadă pe tatăl ei în show. Era bucuria fetei și tatăl i-a făcut pe plac.

Dan Petrescu, starul din Premier League, s-a îmbrăcat în albinuță deși știa că poza putea să facă deliciul presei de can-can din Anglia. Însă pentru Dan a contat doar bucuria fetiței lui.

E dulce povara amintirilor. Încă am fotografia de atunci… Dan Petrescu a jucat pentru Southampton în sezonul 2001/2002, după un sezon în care evoluase la Bradford și alte 4 la Chelsea.”, a povestit omul de televiziune pe Facebook.

 

 

 

 

Comentarii: