HOROSCOP

HOROSCOP 17 mai 2022

52403531 - background of the horoscope concept.

Berbec Te-ai simțit oarecum frustrat de inițiativele tale din ultimele zile. Fie obstacolele exterioare, cum ar fi evenimentele care au provocat întârzieri, fie constrângerile interioare, cum ar fi propria ta apatie, au reprezentat o provocare clară pentru tine. Anumite probleme trebuie rezolvate înainte de a putea face vreun progres real. Mâine ai ocazia de a rezolva aceste probleme odată pentru totdeauna.

Taur
Este o zi stimulatoare pentru tine. Te simți grozav și nu vei avea probleme în a-ți canaliza toată energia în activitățile tale. Dar nu fi surprins dacă întâlnești o oarecare rezistență. Oricât de creative sunt ideile tale, s-ar putea să nu se potrivească tuturor. De fapt, ai putea fi confruntat cu o oarecare împotrivire. Fii convingător și vei reuși.

Gemeni
Ai grijă să nu-ți pierzi cumpătul. În zilele astea muncești, deși natura ta îndrăzneață a fost frânată de constrângeri financiare și profesionale. Este inutil să-ți faci vise grandioase în acest moment. Mai mult, te poți aștepta la unele probleme. Dacă ești sfătuit să fii mai conservator, ține cont de sugestie.

Rac
Astăzi timpul se va opri și poate chiar părea că se întoarce înapoi. Folosește această pauză pentru a reflecta asupra motivațiilor tale. In prezent rezolvi întrebări care se referă la soarta altei persoane. Poate că ar trebui să petreci o perioadă de timp luând în considerare și propria ta viață.

CITEȘTE ȘI: Horoscop TURCESC: ce zodie ești şi care zeitate îţi influenţează viaţa

Leu
În general, climatul este tensionat la serviciu și acasă. Vei avea un sentiment de neliniște și o dorință de schimbare, dar simți și o reticență în a face orice mișcare reală în această direcție. Judecata ta îți spune că plângerile care nu duc la acțiune sunt lipsite de sens, așa că acționează.

Fecioară
Poți interpreta ziua ca o întrebare deschisă despre tine. Este posibil să fi observat anumite aspecte fizice sau psihologice care te fac să te simți inconfortabil. Mâine poate vei fi obligat să iei măsuri pentru a corecta acea atitudine. Dacă îți împărtășiți preocupările unui prieten sau unei rude, vei reuși.

Balanță
Uneori, oamenii ți-ar putea reproșa că nu ai tact în relații. Cu toate acestea, energiile de astăzi te vor ajuta să fii mai sensibil. Vei simți că dintr-o dată ai o capacitate mult mai mare de a asculta. Fie că este adevărat sau nu, alții vor avea impresia că nu mai ești atât de egocentric.

Scorpion
Ai un dar neobișnuit de a face o situație să pară mai puțin dramatică. Astăzi vei fi martori la crize de tot felul. Tu vei fi cel care liniștește oamenii, și cel care poate rezuma obiectiv situația, fără să te panichezi sau să exagerezi. Acest lucru împreună cu calmul tău legendar fac o combinație grozavă!

CITEȘTE ȘI: Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Săgetător
Îndrăznește să-ți exprimi ideile fără teama de ridicol. Este ceea ce configurația planetară are de spus astăzi. Și este exact ceea ce trebuie să auzi, pentru că frica de ridicol este în general călcâiul tău Ahile. Provocarea pentru tine este să spui clar ceea ce gândești.

Capricorn
Dacă ai simțit mereu dorința de a scrie, acum este momentul să faci pasul. Cu siguranță nu îți lipsește imaginația! Problema ta poate fi că ai dificultăți să-ți iei proza ​​în serios. Nu te gândi să fii „un scriitor”. Doar scrie! Și mai presus de toate, nu ezita să lași oamenii să citească ceea ce scrii.

Vărsător
S-ar putea să ai câteva ezitări puternice în timpul zilei. S-ar putea să fii nevoit să ascunzi adevărul sau, dimpotrivă, să-l spui cu voce tare. Dacă acesta este cazul, spune ce gândești. Vei fi susținut de pozițiile planetare actuale, care te vor ajuta să-ți formulezi ideile într-un mod care să nu șocheze oamenii și, de fapt, ar putea chiar să le influențeze spre punctul tău de vedere.

Pești
Sunt momente în care puterea ta de a gândi clar dezvăluie cantitatea extraordinară de maturitate pe care o ai. Îți este destul de dificil să te conduci în situații ambigue. Dacă în prezent ai probleme sentimentale, aceasta ar fi o zi excelentă pentru a face bilanțul. Dar încearcă să nu fii prea rece.

 

Comentarii: