LIFESTYLE

Fițe de ”regină”! Cristina Ich a cerut, Pițurcă junior s-a conformat: își botează copilul la castel, în Franța!

sursa: fanatik

Cristina ICH și Alex Pițurcă au devenit părinți în toamna anului trecut. Și după ce au avut parte de ceva turbulențe în relație, generate, zice lumea, de depresia post-partum a ”reginei” sau ”prințesei Instagramului”, că le-am pierdut șirul care cum e, lucrurile s-au așezat, așa că tinerii părinți s-au apucat să plănuiască botezul lui Noah Alexandru.

Și doar nu credeați că diva rețelelor de socializare va face cumva ca acest eveniment să nu fie mega-comentat și discutat? Evident că nu, așa că viitoarea noră a lui Victor Pițurcă a avut pretenții de la tatăl băiatului.

”Nu vreau să-l fac în țară pentru că o să iasă haos.  Acest eveniment este ce mi-am dorit eu de când eram mică. Va avea loc într-un loc special, la un castel din Franța. Să vedem cum rezolvăm pentru că se închiriază destul de greu, sunt multe cereri. Vreau să fie discret și ferit de ochiul presei. Aveam și o variantă în București, la un luxos hotel, dar aici o să iasă haos. O să fie un eveniment extrem de restrâns.”, a mărturisit pentru cancan.ro Cristina Ich.

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Botez fără sarmale sau lăutari

Și pentru că diva rămâne divă, dacă tot este în Franța, să fie bal ca la castel, cu prinți și prințese fără bucate tradiționale. ”Nu o să fie nimic extraordinar.Nu m-am gândit nici la rochiță. Nu o să fie cu muzică populară și nici cu produse românești. Din meniu nu o să facă parte sarmalele, nu pentru că nu îmi plac, dar nu o să mă car cu oala de sarmale până în Franța”, a mai spus Cristina Ich.

Și chiar dacă după ce a născut, a strecurat încă din primele zile poze cu bebelușul în ciuda promisiunii de a ieși din sfera asta de inlfuencer, Cristina Ich a revenit din nou la acea idee. Idee care de fapt i-ar aparține fiului lui Victor Pițurcă, mai degrabă, el fiind acela care nu-și dorește să aibă viața secvență cu secvență pe Internet.

„Să nu vă mai faceți griji, că  nu o să mai fac expuneri, vă las cu alții care, vorba unei fete, mai au puțin și arată cum schimbă scutecul la bebeluș… O să urmeze botezul și nici de acolo nu voi posta! Bine că nu este în România”, a mai anunțat diva Instagramului.

 

Comentarii: