LIFESTYLE

Florin Călinescu, ce soartă teribilă: a învins cancerul care i-a răpit soția și părinții

S-a aflat târziu, destul de târziu că în viața lui Florin Călinescu n-a prea fost loc de zâmbete și glume. Pentru că destinul a fost crunt. Cel mai cumplit moment nici n-ai ști să-l scoți în relief. Sinuciderea fiului regizor? Moartea mult iubitei soții, de tânără? Sau că părinții i s-au stins, unul după celălalt, la interval de câteva luni, răpuși de cancer?

Greu, foarte greu. Și într-un asemenea context a venit și următoarea veste. Florin Călinescu a fost diagnosticat cu cancer de piele!

„Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică. Poţi să fii Ioana d’Arc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii.

Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mişto! Să desfacem şampania!”, a povestit Florin Călinescu recent.

CITEȘTE ȘI: Aveți degetele umflate? Iată care pot fi cauzele

Care a apelat la microchirurgia Mohs, o tehnică revoluționară folosită în tratarea cancerului de piele. „Nu mai treci prin teroarea aşteptării, 2-3 săptămâni, aşa afli pe loc rezultatele biopsiilor şi aşa poţi să afli pe loc şi că e bine. Asta, psihic, te scuteşte de un chin şi de un calvar.

E o poveste care nu te omoară, dar netratată îţi mănâncă tot ţesutul. N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui”, a precizat actorul.

„Acum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva. În primul rând, timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather”, a mai povestit îndrăgitul actor și om de televiziune.

 

 

 

 

Comentarii: