LIFESTYLE

Laurențiu Reghecampf e tată pentru a treia oară! Anamaria Prodan l-a felicitat ironic

Actuala parteneră de viață și femeia pentru care Laurențiu Reghecampf a renunțat la căsnicia cu Anamaria Prodan l-a făcut astăzi tată de băiat pentru a treia oară.

Reghe a dat veste în țară după ce a pus pe rețelele de socializare poza cu el ținând în brațe bebelușul pe care i l-a dăruit Corina Caciuc. În culmea fericirii, Reghe i-a urat bun venit pe lume lui Liam. Dar nu a uitat și de ceilalți doi băieți, Luca, fiul din căsnicia cu Mariana, și Bebeto, băiatul lui cu Anamaria Prodan.

“Astăzi dimineață a venit pe lume Liam, frățiorul vostru ! Vă iubește tata”, a scris antrenorul Craiovei în dreptul unei poze pe care a urcat-o pe Instagram, poză în care sunt ei trei. Reghecampf a mai avut o fetiță cu Mariana, prima soție, însă copila a murit la doar câteva luni, din cauza unei malformații la cord.

CITEȘTE ȘI: Top MINCIUNI pe care femeile le spun barbatilor

”Trebuie populată planeta!”

Și dacă n-ar fi vrut să știe, Anamaria Prodan nu avea cum să nu afle că lui Reghe i s-a născut copilul. Iar agentul de fotbaliști, care până la pronunțarea divorțului este încă soția lui Reghe în acte, a reacționat ușor ironic.s

”Îl felicit pe Reghe pentru copil. Îi doresc sa fie sănătos, să fie bine. Și lui să aibă putere, să mai facă copii, cât mai mulți, atâția câți își va dori el. Să îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, să aibă mai mulți”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.

”Să-i trăiască și la mai mulți cu mai multe! Trebuie populata planeta, că e lipsă de bărbați pe planetă”, a mai spus Prodanca la Antena 1.

 

 

 

 

Comentarii: