HOROSCOP

HOROSCOP 20 mai 2022

âBerbec Amintește-ți că este în regulă să ai un pic de timp liber. Nu simți că trebuie să fii mereu sus pe scenă. Fă-ți puțin timp pentru a fi blând și liniștit. Astăzi este una dintre acele zile intense, în care te simți copleșit. Afundă-te în emoțiile tale și experimentează-le pentru puterea pe care o pot aduce psihicului tău.

Taur
Aceasta este ziua ta pentru a străluci dar ar trebui să fii perfect echipat pentru a face față oricăror evenimente care îți ies în cale. În ciuda fluctuațiilor intense ale dispoziției tale generale, lucrurile merg spre bine. Toată munca grea pe care ai depus-o în ultimul timp începe să dea roade.

Gemeni
Mulțumește oamenilor care contează pentru tine. Stabilizează-ți emoțiile puternice și folosește-le drept combustibil pentru eforturile tale. Cheia este să-ți amintești de cei care te-au ajutat pe parcurs. Distrează-te cu oamenii din jurul tău.

Rac
Este important pentru tine să ții cel puțin un picior pe pământ, deoarece emoțiile puternice și intense vor încerca să preia scena. Acesta este un moment bun pentru a face lucrurile cu pasiune. Nu te abține. Orice ai face astăzi, trebuie să dai totul sau nimic. Nu este loc pentru încercări cu jumătate de inimă.

CITEȘTE ȘI: Soţii de coşmar! Care sunt zodiile de femei care îşi TORTUREAZĂ soţii

Leu
Opiniile tale puternice ar putea intra în conflict cu emoțiile puternice astăzi. Realizează că s-ar putea să trebuiască să acorzi mai puțină atenție logicii tale și să te concentrezi asupra inimii tale. Ar putea fi greu să relaționezi cu oamenii. Dacă inima ta nu susține ceea ce spui, ai putea la fel de bine să nu spui.

Fecioară
Amintește-ți că ești unic și special și lasă acțiunile să reflecte această afirmație. Există o intensitate destul de distinctă a zilei care i-ar putea face pe alții să fie supărați. Nu fi deranjat dacă există oameni care se sperie în lumea ta. Vestea bună este că ar trebui să poți face față cu ușurință acestei explozii intense de emoție. Emoțiile sunt punctul tău forte!

Balanță
Intensitatea zilei ar putea funcționa pentru tine într-unul din două moduri. Poți fie să fii deprimat și împovărat de emoție, fie să iei această intensitate incredibilă și să o folosești. Alegerea este a ta. Orice acțiune pe care o faci va fi foarte încărcată cu sentimente. De asemenea, ceilalți vor fi foarte sensibili cu privire la orice mișcare pe care o faci.

Scorpion
Combină forța de bază a zilei de astăzi cu un pic de intensitate emoțională din inima ta pentru a crea o combinație puternică de spirit care cu siguranță va avea un impact asupra oricărei persoane cu care intri în contact. Cheia este să nu te iei prea în serios. Dacă o faci, s-ar putea să apară incidente care să-ți dea o lovitură în cap, reamintindu-ți că ești la fel de uman ca și noi ceilalți.

CITEȘTE ȘI: Partenerii ideali pentru relații de lungă durată, în funcție de ZODIE

Săgetător
Comportamentul tău social vesel ar putea să nu se potrivească cu starea generală a oamenilor. S-ar putea să descoperi că este mai bine să găsești pur și simplu un loc liniștit și să te retragi din grup pentru puțin timp. Citește o carte sau o revistă bună. Planifică-ți zilele viitoare și lasă-ți mintea să se pregătească pentru lucrurile pe care le ai în plan.

Capricorn
Folosește-ți astăzi faimosul zâmbet. Păstrează-ți însă un mic scut pentru a te proteja de această energie. În același timp, vrei să ții o fereastră deschisă, astfel încât ceilalți să te poată vedea din interior.

Vărsător
Ești ostil la orice îți iese în cale. Cheia este să nu fii atât de fixat pe tine încât să te îndepărtezi de la noile experiențe. Vei descoperi că interacțiunea cu ceilalți este necesară pentru a menține lucrurile în echilibru.

Pești
Starea ta de spirit ar trebui să fie destul de bună astăzi și vei fi bine susținut de oamenii din jurul tău. Cheia este să-ți pui sentimentele intense pe masă, pe măsură ce le experimentezi. Vei descoperi că și alți oameni împărtășesc emoții similare. Combinația de energii dintre tine și cei apropiați este pur și simplu magică. Alătură-te celorlalți la proiecte elaborate și evenimente speciale.

Comentarii: