LIFESTYLE

Florin Călinescu își schimbă cariera: Ce a anuțat fostul prezentator TV

Florin Călinescu își schimbă cariera: Ce a anuțat fostul prezentator TV. Florin Călinescu a anunțat că intră în politică. Într-un mesaj scurt, postat pe pagina sa de socializare, fostul prezentator TV, retras de mai mult timp la țară, a făcut marele anunț. Nu a dat prea multe detalii, precizând doar că partidul este unul „nou nouț”.

Florin Călinescu își schimbă cariera

„Cred că mă implic. Politic. Dar depinde foarte mult de voi!

Adaug.

Pentru că sunt câțiva care delirează: e un partid nou. NOU NOUȚ!”, a scris Florin Călinescu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Este văduv de aproape două decenii, dar n-a avut nici mai mică intenție să-și refacă viața. Răspunsul fabulos al lui Florin Călinescu, după ce a fost întrebat de ce

Anunțul nu i-a lăsat indiferenți pe următoritorii săi din mediul online. „Depinde unde vă implicați. Că doar nu o să va votez numai pentru carismă!”, a transmis o doamnă, în timp ce altcineva i-a sugerat: „Dacă reușiți să atrageți lângă dumneavoastră oameni patrioți, care nu pot fi șantajați și mai ales care știu să facă politică pentru România și pentru români, cu siguranță veți primi voturile românilor care s-au săturat de promisiuni!!! Vă urez să reușiți !!!Mult succes!!!”

Alții însă au fost de părere că implicarea fostei vedete TV nu o să ajute prea mult: „Degeaba vă implicați politic dacă nu aveți și un partid în spate care să vă susțină…altfel vă implicați doar că să figurați la ” și alții” în sondaje”.

„Sunt destui circari în Parlament, tu ai mai lipsi!”

„Vă susțin și vă felicit pentru decizie ! Atâta timp cât oamenii valoroși stau pe margine incompetentii conduc destinele țării.( desigur spre dezastru )”, i-a transmis altcineva.

„Politica nu implică ,,bășcălia de care dai dovadă „!! Sunt destui circari în PARLAMENT, tu ai mai lipsi alături de ȘOȘOACĂ, BACALBAȘA,TĂNASĂ, președintele SIMION-AUR!.Te și vezi ,,la BRUCSELES „???”, i-a scris un bărbat, căruia Florin Călinescu i-a răspuns: „E mai bună bășcălia ăstora de treijdeani încoace?”

Florin Călinescu și viața la țară: „Am o gospodărie cu multe animale, dar iedul l-am dat că se ținea de rele“
Florin Călinescu a dat viața comodă de la oraș pe munca de la țară. Îndrăgitul prezentator TV a renunțat la traiul fără griji, iar acum trăiește la țară, unde și-a creat o mică fermă.

CITEȘTE ȘI: Florin Călinescu, ce soartă teribilă: a învins cancerul care i-a răpit soția și părinții

Actorul locuiește în comuna Babana, din județul Argeș, iar imagini din activitatea sa zilnică sunt postate pe pagina sa de Facebook, scrie click.ro.

„Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele”, a spus, recent, Florin Călinescu.

Comentarii: