LIFESTYLE

Focoasa Anna Lesko s-a enervat și le-a răspuns haterilor: ”Sunt mai îmbrăcată decât tine pe stradă!”

Criticată de foarte multe ori pe Facebook și Instagram din cauza ținutelor în care se afișează, Anna Lesko a răbufnit. Frumoasa rusoaică i-a pus la punct pe toți cei care au comentat că ar fi prea dezbrăcată, femeile fiind, evident, cele mai agresive.

”Voi începe prin a sublinia faptul că nu sunt de profesie inginer constructor sau o profesoară care predă cursuri de drept constituțional și instituții politice, ci fac parte din lumea artistică!

Intru în câmpul vostru vizual și sonor prin intermediul scenei, emisiunilor televizate sau participarea la evenimente de acest tip. Televiziunea și scena reprezintă un show. Asta îți conferă libertatea de a crea cele mai extravagante și îndrăznețe ținute”, a fost mesajul postat de Anna pe rețelele de socializare.

”Fiecare rochie este prevăzută cu lenjerie intimă, atașată cu iscusință, chiar dacă sunt foarte decupate și parcă se joacă cu mintea ta. O să ai o surpriză să constați că sunt mai decent îmbrăcată pe stradă decât tine, cea care te lamentezi aici pe pagina mea.

Cu ce drept mă etichetezi și pui la îndoială educația copilului meu, rolul meu de mamă?!”, a mai scris vedeta.

CITEȘTE ȘI: Detaliile feminine care au IMPACT semnificativ asupra unui bărbat

”Fă curățenie în viața ta emoțională!”

Anna Lesko s-a înfuriat și din cauza faptului că unii vorbesc prea mult și despre viața ei privată, catalogând greșit anumite situații. Cântăreața își crește singură fiul de 7 ani, pe Adam, după divorțul de tatăl acestuia, DJ Vinnie.

”Când ai să înțelegi că în viață avem mai multe îndatoriri și roluri de jucat, iar între acestea nu există neaparat o legătură: cariera ta, rolul de mamă, de soție, de iubită, de fiică, de gospodină, de menajeră, de prietena etc.

Dacă tu în dormitor cu soțul tău, simți să fii indecentă și inițiezi un joc erotic asta nu înseamnă că ești o mamă nedemnă! Analizează de unde vine răutatea ta și pornirile de a arunca cu noroi în cineva pe care nu-l cunoști.

Fă curățenie în viata ta emoțională. Schimbă prioritățile, valorile. Rezolva asta urgent!”, a conchis cântăreața.

 

 

 

Comentarii: